VICTORIE FARA EMOŢII

Mihai ROŞOIU
0 0

soranaSorana Cîrstea s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Tokyo, Japonia, dotat cu premii totale în valoare de 2.369.000 de dolari.
Sorana Cîrstea, a 21-a în clasamentul mondial, nu a avut emoţii, în turul al doilea, cu japoneza Misaki Doi, numărul 95 WTA, pe care a învins-o cu 6-1, 6-2. Târgovişteanca a avut o eficienţă pe primul serviciu de 72% şi a valorificat jumătate din cele zece mingi de break. Ea a pierdut un singur game pe serviciul său, când conducea, cu 4-1, în setul al doilea.
Cîrstea, a 15-a pe lista capilor de serie, o va avea adversară în optimile de finală pe rusoaica Svetlana Kuznetsova, numărul 27 WTA. La general e 3-0 pentru rusoaică, însă nu s-au mai duelat din vara lui 2010.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Şcoala Gemenea, ca nouă, cu o investiţie de numai 80.000 de lei

La Voineşti, anul şcolar a debutat în condiţii bune în toate şcolile şi grădiniţele din comună. Satisfacţia primarului Gabriel Sandu vine şi de la Şcoala Gemenea, unde s-au făcut multe, cu bani puţini. Şcoala arată ca nouă, iar cei 80.000 de lei alocaţi au fost cheltuiţi cu folos. Şi dacă […]