VICTORIE DUPĂ ŞAPTE JOCURI Chindia Târgovişte – Poli. Iaşi 2-1 (0-0)

Mihai ROŞOIU

Stadion: „Ilie Oană”, Ploieşti. Spectatori: 3000
Au marcat: D. Florea (min. 59), C. Cherchez (min. 63) – Platini (min. 46) Chindia: Aioani – Martac, Leca, Benga, Dumi-traşcu – Novac – D. Florea, Cherchez, Bic, Neguţ – Dumiter
Rezerve: D. Moldovan, Negrea, Ivancic, L.
Mihai, Yameogo, Dudea, Raţă
Antrenor: Viorel Moldovan
Poli Iaşi: Rusu – Onea, Frăsinescu, Breeveld,
A. Radu – Loshaj, Passaglia – Almada, I.
Cristea, Bîrnoi – An. Cristea
Rezerve: Târnovan, Cabral, S. Şerban, Popa-
diuc, Horşia, Bălan, Diallo
Antrenor: Mihai Teja
Arbitru: Radu Petrescu / A1: Valentin Avram / A2: Alexandru Cerei
Chindia Târgovişte a reuşit în această seară prima victorie după şapte meciuri, 21 cu Poli Iaşi (D. Florea ’59, Cherchez ’63 / Platini ’46).
Viorel Moldovan a cerut timp după dezastrul de etapa trecută cu Dinamo, 1-4. Antrenorul Chindiei a spus că va mai dura ceva până va reuşi să readucă Târgovişte pe drumul cel bun. Timpul cerut de Moldo-gol a fost, se pare, de fapt o singură săptămână!
Cu toate că laşiul a deschis scorul imediat după pauză, prin Platini, cei doi atacanţi trimişi în teren din primul minut de Viorel s-au activat imediat cum au văzut în faţa ochilor posibilitatea unui nou eşec. Astfel, Daniel Florea şi Cherchez au punctat în minutele 58 şi 63.
Chindia Târgovişte a reuşit să oprească seria neagră de şapte meciuri fără victorie, dintre care două au fost remize. De partea cealaltă, laşiul a ajuns la a treia înfrângere consecutivă şi a ieşit total din lupta pentru obiectivul la care spera în startul stagiunii: un Joc de play-off.
În ultima fază a jocului, Neguţ a rămas în situaţie de unu contra unu cu un fundaş, putea să paseze colegilor care veneau din spate, dar s-a precipitat. Imediat după ce acesta a pierdut mingea, arbitrul a fluierat finalul, iar Viorel Moldovan a sprintat către elevul său, pe care l-a certat foarte tare, semn că antrenorul a trăit meciul într-un stres fantastic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Viorel Moldovan: "Tensiunea este pe mine, nu pe ei"

„Îmi felicit băieţii, le-am spus-o şi lor. Am luat nişte corecţii în ultima vreme, dar trecutul nu ne defineşte. Mă bucur enorm pentru această victorie. Am băgat şase jucători proaspeţi faţă de meciul cu Dinamo. Toată presiunea este pe mine, nu pe ei, aşa le-am zis. Aşa gândesc eu, ca […]