Published On: lun, aug. 12th, 2019

VICTORIA CU TÂRGOVIŞTE L-AR PUTEA PROPULSA LA FCSB

nichiduta.ro

FCSB a fost refuzată pe bandă rulantă de mai mulţi antrenori, însă există un om care este dispus să preia vicecampioana României dacă i se va propune şi dacă se va ajunge la un numitor comun. Numele său este Ilie Poenaru, antrenorul celor de la Academica Clinceni.
Patronul celor de la FCSB Bucureşti, Gigi Becali, a fost refuzat în mai mult rânduri de tehnicieni importanţi din fotbalul românesc, chiar în plin sezon competiţio-nal. Cu toate acestea, se pare că nu a privit cu atenţie în Liga l. Există un antrenor care ar fi dispusă să preia pe FCSB Bucureşti, dacă părţile se vor înţelege. Nu are o carte de vizită beton, însă Ilie Poenaru, antrenorul celor de la Academica Clinceni, este dispus să experimenteze o strânsă colaborare cu Gigi Becali.
„În primul rând, eu sunt sub contract cu Academica Clinceni, aşa că trebuie să discut şi cu cei de la club. Vom vedea dacă sunt de acord, dacă îmi vor da voie să plec. Apoi, eu trebuie să am o discuţie cu domnul Becali. Dacă ne înţelegem? Nu ştim”, a declarat Ilie Poenaru, după victoria cu Chindia Târgovişte, scor 3-1.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro