Veteranii sărbătoriţi la Jandarmeria Dâmboviţa

0 0

Apropierea aniversării a 169 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române a oferit bucuria unei revederi cu acei oameni care, de-a lungul carierei militare, au reprezentat cu onoare şi profesionalism Jandarmeria şi au pus o cărămidă la edificarea generaţiilor noastre.
Patru ofiţeri şi trei subofiţeri care şi-au desfăşurat activitatea în cadrul unităţii au participat la activitatea organizată la sediul Jandarmeriei Dâm-boviţa.
Întâlnirea a debutat cu intonarea Imnului Naţional al României, după care col.(r) Sandu Valentin, preşedintele ANCMRR – Filiala Judeţului Dâmboviţa, a prezentat invitaţilor şi personalului semnificaţia jurământului. Festivitatea a continuat cu ceremonia de depunere a jurământului de către doi subofiţeri şi doi salariaţi civili.
Aceasta a fost urmată de rostirea rugăciunii de sacralizare a jurământului, de către preotul militar Fluture Mihai din cadrul Garnizoanei Târgovişte.
La finalul activităţii, inspectorul şef, col. Matei Viorel a înmânat colegilor de Armă, astăzi pensionari diplome aniversare în semn de aleasă preţuire şi recunoştinţă faţă de activitatea desfăşurată, cu prilejul sărbătoririi a 169 de la înfiinţarea Jandarmeriei Române.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

2 Aprilie 2019, se marchează Ziua Instituţiei Prefectului

Pentru prima dată, în acest an, pe 2 aprilie, este sărbătorită Ziua instituţiei Prefectului. Această zi a fost instituită prin Legea nr. 348/2018 şi constituie un prilej important de „recunoaştere a rolului şi meritelor pe care instituţia Prefectului le-a avut de-a lungul timpului la dezvoltarea ţării din punct de vedere […]