Vești bune, se lucrează la pod de peste râul Ialomiţa din satul Ibrianu, comuna Cornești

1 0

Se montează grinzile noului pod de peste râul Ialomiţa din satul Ibrianu, comuna Cornești. Valoarea investiției este de aproximativ 12.000.000 de lei, iar la finalizarea lucrărilor vom avea:

  pod nou cu o lungime de 109 m;

 lăţime platformă pod 10,8 m;

În urma discuțiilor avute  de conducerea CJ Dâmbovița cu executantul, noul pod ar trebui să fie gata la sfârșitul acestui an.

” Suntem preocupați în permanență de dezvoltarea și modernizarea infrastructurii rutiere dâmbovițene, lucrările de acest gen fiind încă un plus la capitolul siguranță pe drumurile din Dâmbovița.”a declarat președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan 

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Rezultate BAC: Rata de promovabilitate în Dâmbovița rămâne și anul acesta semnificativ sub media națională! Au fost numai trei medii de 10 iar două licee nu au avut niciun candidat promovat!

Ministerul Educației a publicat luni, 27 iunie, rezultatele obținute de absolvenții studiilor liceale care au susținut probele examenului național de bacalaureat în sesiunea iunie-iulie 2022. Anul acesta la nivelul județului Dâmbovița, a rezultat o rată cumulată de promovare (înainte de contestații) de 69,74% (față de media națională – 73,3%), superioară […]