VESTEA MOMENTULUI: CHINDIA SE ANTRENEAZĂ

Date:

După ce au amânat reunirea lotului și după ce în prima zi de la revenire jucătorii Chindiei au mers să-și spună problemele mai marilor orașului, au apărut și primele vești bune. Chindia se antrenează chiar sub comanda antrenorului Diego Longo.

Tehnicianul s-a arătat extrem de încântat de faptul că a revenit la echipă și că pregătirile se desfășoară în condiții normale.

”În sfârșit, suntem pe teren, ne antrenăm și facem tot ce ne dorim cu toții, să ne pregătim pentru campionat. Am început să zâmbim și noi, pentru că ne antrenăm și facem ce ne place și vrem. Acum suntem deja concentrați pe ceea ce vrem să facem. Nu a fost o perioada ușoară, dar e important că am ieșit la treabă și acum suntem mai optimiști și credem că se poate. E numai începutul, dar era important să dăm drumul, să ne întoarcem la antrenamente. Jucătorii sunt foarte motivați, au avut chef să se întoarcă și să joace cu plăcere fotbal la Târgoviște”, a spus Diego Longo.

Chindia nu a comunicat până acum, în afară de faptul că s-a despărțit de Cătălin Golofca, Alex Militaru și Alberto Călin, nimic despre lotul de jucătorii pe care Diego Longo și stafful său îl au la dispoziție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

GRATUIT Aplicația InfoCons pentru a ști ce consumi și pentru a-ți face cumpărăturile în cunoștință de cauză!

Aplicația de protectia consumatorilor InfoCons este un instrument dedicat...

La Odobești a început curățenia de primăvară!

Pe raza comunei Odobești, salariați din cadrul Primăriei  cu...

DÂMBOVIȚEANCA PETRUȚA IUGULESCU, DIN NOU LA UN MECI DIN LIGA NAȚIUNILOR

Alina Peșu va conduce partida Ungaria – Belgia, prima...