VASILE MIRIUȚĂ NU SE TEME CĂ AR PUTEA FI DEMIS

Date:

Nemulțumiți de situația Chindiei Târgoviște, fanii i-au cerut demisia lui Miriuță, dar nici jucătorii nu au scăpat de huiduieli și reproșuri. La final, antrenorul gazdelor de joi a făcut analiza confruntării.

”Am pierdut, ne-am fi dorit să câștigăm. Am luat acel gol, cred că se putea face mai mult. Am avut după niște situații, nu am marcat, au făcut-o ei și așa nu am reușit să intrăm în joc. Nu știu dacă a fost sau nu offside la golul lor al doilea, au fost niște greșeli în lanț (n.r. – în apărare). Ne-am fi dorit mult să câștigăm, nu e ușor de digerat o înfrângere acasă.

Era una dintre ultimele șanse de a intra în play-off. Asta e realitatea, e foarte greu. Trebuie să câștigăm următoarele două meciuri, dar e greu să stai într-un atacant, Moldoveanu”, a spus Vasile Miriuță, conform Digi Sport.

Miriuță a vorbit și despre faptul că i s-a cerut plecarea și consideră că o parte din reacții vine din cauza faptului că a fost adus de fostul președinte al clubului Chindia Târgoviște, Andrei Cordoș.

În altă ordine de idei, el nu neagă total posibilitatea despărțirii, să încheie raporturile contractuale cu echipa.

(N.r. – Despre faptul că i s-a strigat demisia) ”Asta se întâmplă de când am venit, de două luni. Am venit împreună cu Andrei Cordoș și de atunci mi se strigă că sunt omul lui Cordoș. Nu e nicio problemă. Am dus altele mai grele.

Voi avea o discuție cu conducerea și, dacă se dorește, atunci voi pleca. Nu țin de scaun. Sunt supărat acum, trebuie să treacă și mâine voi avea o discuție cu oficialii”, a mai spus Miriuță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Unitate și Devotament: Penitenciarul Mioveni și Directorul Ghebaru Onorează Ziua Națională și Moștenirea Eroică

Subcomisarul de poliție penitenciară Patric Daniel Ghebaru și Penitenciarul...

Cum alegi cel mai bun geam termopan

Alegerea tipului potrivit de sticla pentru ferestrele termopan este...

Afla care este capitalul social minim pentru infiintarea unui SRL

Capitalul social este una dintre componentele esențiale ale unei...