VÂNZARE MARE DE BILETE LA RAPID-CHINDIA

Mihai ROŞOIU

Rapid s-a impus în prima partidă oficială de la revenirea în Liga 1. Elevii lui Mihai Iosif au învins Chindia Târgovişte cu scorul de 1-0, după un meci în care au dominat aproape complet.
Florin Prunea este de părere că dacă suporterii giuleşteni vor continua să vină într-un număr atât de mare la meciurile Rapidului, formaţia nou promovată din Liga 1 va avea o viaţă uşoară în Liga 1.
Fostul oficial dinamovist consideră că în afara suporterilor care au abonament la meciurile Rapidului, giuleştenii au vândut cel puţin zece mii de bilete.
Însumat, în opinia lui Florin Prunea, Rapid a avut încasări de aproximativ 50 de mii de euro. Bineînţeles, din această sumă se scad taxele de închiriere a stadionului, dar fostul internaţional spune că rapidiştilor le mai rămân în buzunare 20 de mii de euro.
„Aseară, dacă Rapid a avut atâţia spectatori în tribune, trăieşte anul ăsta doar din bilete. Bănuiesc că au fost cu tot cu abonaţi. Părerea mea e că aseară au vândut minim zece mii de bilete. Nu a fost deschis tot stadionul, au luat doar primul inel. Părerea mea este că aseară a fost o reţetă de minim 50 de mii de euro.
Asta înseamnă aproape o lună de salarii. Dacă deschizi un inel, cred că plăteşti în jur de 20 de mii de euro. După jocul ăsta, eu zic că rămân 20 de mii”, a declarat Florin Prunea la emisiunea Liga DigiSport.
La Rapid – Chindia, de pe Arena Naţională, primul meci al giuleştenilor de la revenirea în Liga 1, a fost o atmosferă superbă. Fanii Rapidului de la peluză au întârziat startul partidei cu aproximativ şase minute, după ce au aruncat cu câteva torţe în teren.
Ionuţ Voicu, fostul jucător al Rapidului, în prezent oficial al clubului giuleştean, a mers la suporterii din peluză pentru a-i ruga să nu mai arunce cu obiecte în teren.
În cele din urmă, suprafaţa de joc a fost curăţată, iar arbitrul Horaţiu Feşnic a fluierat începutul meciului.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Lumea, condusă de bolnavi (31)

Pierre Accoceşi dr. Pierre Rentchnick_Din mărturiile celor ce au cunoscut familia lui Richard Nixon a reieşit că, odată cu trecerea timpului, Hannah începe să dea dovadă de o reducere progresivă a propriei sale puteri de a discerne, de a evalua corect lumea în care trăia. Treptat, universul trăirilor educaţionale se […]