Vaccinarea împotriva Covid-19 se desfăşoară fără probleme, în judeţul Dâmboviţa

Vaccinarea împotriva Covid-19 se desfăşoară, fără probleme, de la începutul acestei săptămâni şi în judeţul Dâmboviţa. Deja aproximativ 1041 de cadre medicale au fost vaccinate în cele cinci centre din judeţ, peste 535 de angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.
Conducerea Consiliului Judeţean Dâmboviţa (CJD), reprezentată de preşedintele Corneliu Ştefan şi vicepreşedinţii Luciana Cristea şi Antonel Jîjîie, alături de primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan şi managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, Claudiu Dumitrescu, a vizitat, centrul de vaccinare situat în incinta Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, unde se desfăşoară imunizarea cadrelor medicale. „Consiliul Judeţean Dâmboviţa a asigurat resursele necesare pentru a avea un centru de vaccinare bine pus la punct. Astăzi sunt 1940 de angajaţi din cadrul Spitalului Judeţean care se pot vaccina în acest centru.”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.
Alte patru centre de vaccinare anti-covid-19 îşi desfăşoară activitatea în incinta spitalelor din Pucioasa, Moreni, Titu şi Găeşti, în cadrul primei faze a imunizării populaţiei împotriva noului Coronavirus. În fiecare cabinet, pot fi imunizate 6 persoane pe oră, aşa cum prevede legea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Examenele naţionale nu vor fi decalate sau anulate

Ministrul Educaţiei a aanunţat că examenele naţionale trebuie să aibă loc la datele planificate, cu prezenţă fizică şi pe o tematică ce trebuie adaptată la ceea ce s-a predat şi la ceea ce a asimilat elevul.Ministrul Cîmpeanu s-a întâlnit cu reprezentanţii sindicatelor „Spiru Haret”, FSLI, Alma Mater, ai Consiliului Naţional […]