Va fi viaţă şi după coronavirus: proiect de 4,75 de milioane de euro pentru regenerare urbană la Moreni

Un contract de finanţare foarte important pentru localitatea noastră a fost semnat astăzi de Constantin Dinu, Primarul municipiului Moreni. Este vorba despre contractul de finanţare pentru proiectul „Îmbunătăţirea calităţii vieţii populaţiei în municipiul Moreni”, finanţat din fonduri europene prin Programul Operaţional Regional. Valoarea proiectului este de 22.961.966,62 lei – din care partea de cofinanţare eligibilă a municipalităţii morenare este de 2%.
Prin acest proiect se vor moderniza şi reabilita integral străzile Mihai Emi

nescu, Ana Ipătescu, Democraţiei, Culturii; se va realiza canalizarea pluvială pentru străzile Ana Ipătescu, Democraţiei, Culturii şi cale de acces spre Piaţa Centrală; se va construi o nouă punte pietonală în zona Şcolii Gimnaziale nr. 1; se va reabilita şi moderniza integral obiectivul cultural Clubul Flacăra.
După finalizarea procedurilor de achiziţii publice pe loturi de atribuire, prioritatea maximă va fi începerea lucrărilor pentru construirea unei noi punţi pietonale în zona Şcolii Gimnaziale nr. 1 şi desfiinţarea vechii căi de acces pietonal spre Piaţă (din spatele Clubului Flacăra).

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Senatorul Adrian Ţuţuianu, despre demisia celor doi medici

Vestea demisiei celor doi medici de la Secţia de Pneumologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte nu a picat bine şi a stârnit multe comentarii. Mai ales că marea majoritate a personalului medical a rămas în prima linie. Situaţia n-a scăpat atenţiei senatorului Pro România Adrian Ţuţuianu, care a postat […]