UTA si Chindia printre protagoniste Un fost stelist e înlocuit cu un fost dinamovist

A.l.
0 0

Aşa cum am scris de nenu-mrate ori, din Liga a 2-a au promovat două echipe, Juventus Bucureşti (locul 1) şi Sepsi Sfântul Gheorghe (locul 2), venite vara trecută din Liga a 3-a.
Ocupanta locului 3, UTA Bătrâna Doamnă, a ratat, din nou, la baraj, promovarea dup 1-2 (în deplasare) şi 1-3 (la Şiria) în dauna echipei ACS Poli Timişoara.
Şi în sezonul trecut, echipa de pe malurile Mureşului a ratat promovarea după 0-3 (în deplasare) şi 1-0 (acasă) cu FC Voluntari, pe când echipa era antrenată de Roland Nagy.
Echipa din Arad rămâme şi în ediţia 2017-2018 alături de retrogradatele Pandurii Târgu Jiu şi ASA Târgu Mureş, dar şi de Chindia Târgovişte şi CS Mioveni, care sunt printre favoritele la promovare.
UTA Arad va avea pe banca tehnică un fost dinamovist, Adrian Mihalcea (venit de la Dunărea Călăraşi), care l-a înlocuit pe fostul stelist, Laurenţiu Roşu.
Mihalcea îi va avea ca secunzi pe Cristian Todea şi pe fostul internaţional, Gică Mihali. De portari se va ocupa Dan Ţapoş. Pentru postul de preparator fizic se analizează mai multe variante.
Până acum, UTA i-a achiziţionat pe Ştefan Grigore (35 de ani, de la FC Braşov), Dan Roman (31 de ani, CFR Cluj), Mădălin Ciucă (34 de ani, de la CSM Poli Iaşi). În vederile lui Mihalcea, mai figurează alţi doi jucători cu ştaif.
Nu mai fac parte din lotul arădenilor Bogdan Miron, Dumitru Copil, Marius Chindriş, Dumitru Muntean, Gianmarco Piccioni, Alin Grigore, Robert Vâlceanu, Michael Vlad. Adrian petre a plecat la Esborg (Liga a 2 a din Danemarca).
Chindia, una dintre adversarele arădenilor, se află în cantonament la Mogoşoaia (30 iunie-8 iulie) şi s-a întărit cu Denis Ciobotariu, Mihai Neicuţescu (ambii de la Dinamo), Lucian Acasandrei (Flacăra Moreni), Alin Neguţ (FC Aninoasa), Sorin Cornea (Cetatea Deva). Nu mai fac parte din lot Dragoş Pătru şi Cătălin Căbuz (ajuns la AFC Hermanstandt, prin Viitorul Constanţa).

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Faza I a Cupei României pe 9 august Întră în competiţie echipele din partea a 2-a din clasamentul Ligii a 3-a

Gloria Corneşti a avut un parcurs bun în Cupa României şi a câştigat faza judeţeană. A trecut pe rând de Luceafărul Dărmăneşti (scor 9-2), Unirea Bucşani (3-2), FCM Târgovişte (9-2), FC 2 Aninoasa (2-0), toate în deplasare şi 7-4 (în finala disputată la Şotânga, pe stadionul Ghiorghi Zotic, cu Unirea […]