UTA BĂTRÂNA DOAMNĂ MERGE LA BARAJUL DE PROMOVARE ÎN LIGA I

Mihai ROŞOIU
0 0

utaReturul barajului dintre ocupantele locurilor secunde ale play-off-ului s-a disputat la Arad, între UTA Bătrâna Doamnă şi Dunărea Călăraşi. Arădenii au început cursa pentru recuperarea deficitului din meciul tur, câştigat de echipa pregătită de Adrian Mihalcea cu 3-1, prin golul marcat de juniorul Man, în minutul 18. La pauză, tabela a arătat 2-0 pentru gazde, după ce golgeterul Curtuiuş a înscris în minutul 34, scor la care arădenii ar fi fost calificaţi pentru barajul de Liga I, pe criteriul golurilor marcate în deplasare.
Balint a dus meciul în prelungiri
Eliminarea lui Alexandru Manea (73) pentru două galbene a fost urmată de golul lui Ciprian Rus (75), însă emoţiile arădenilor au crescut după ce noul intrat Valentin Balint a înscris pentru Dunărea (80). Reuşita atacantului oaspeţilor a dus scorul general la 4-4, trimiţând meciul în prelungiri, în condiţiile în care Dunărea a câştigat în tur tot cu 3-1.
Prima repriză de prelungiri a adus un nou gol al lui Ciprian Rus (100), reuşita atacantului arădean fiind ultima până la fluierul de final al arbitrului Sebastian Colţescu. Învingătoare cu 4-1, UTA Bătrâna Doamnă a obţinut calificarea la barajul pentru Liga I, în care va întâlni pe FC Voluntari.
Primul meci se joacă la Voluntari
Duelul care va stabili ultima echipă care va participa în ediţia viitoare a Ligii I este programat a se disputa în două manşe, tur şi retur. Conform comunicatului LPF, prima partidă va avea loc pe 8 iunie, la Voluntari, pe stadionul „Anghel lordănescu”, de la ora 18:30, în timp ce meciul de la Arad este programat pentru 12 iunie, ora 13.00. Orice modificări ale orelor de disputare vor fi anunţate ulterior.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Fără jucătoare ale vicecampioanei CSM Târgovişte în lot. ROMÂNIA A CÂŞTIGAT UN SINGUR JOC ÎN LIGA EUROPEANĂ DE VOLEI FEMININ

A debutat ediţia 2016 a Ligii Europene la volei feminin, competiţie în care naţionala României evoluează în Grupa C, alături de Ungaria (deţinătoarea trofeului), Grecia şi Slovenia. Pentru primul turneu al grupei, desfăşurat la Nyfregyhâza, antrenorii Bogdan Paul şi Rareş Puni au deplasat în Ungaria următoarele 12 jucătoare: coordonatoare – […]