Urmărit naţional, depistat de poliţiştii de la Târgovişte

Duminică, 30 septembrie a.c., o patrulă de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au depistat pe strada Gării din localitate un tânăr de 24 de ani, urmărit naţional. Cel în cauză era dat în urmărire naţională de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi, pentru comiterea infracţiunii de tentative de omor. Bărbatul a fost predat poliţiştilor din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi.
Un tânăr, de 26 de ani, din Dobra, a fost depistat de poliţiştii Serviciului Rutier în timp ce deţinea droguri de risc.
În cursul serii de 29 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au depistat pe DJ 711, pe raza localităţii Dobra, un conducător auto în timp ce deţinea droguri de risc pentru consum propriu. Pe numele acestuia, a fost întocmit un dosar penal pentru nerespectarea prevederilor Legii 143/2000.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PERSOANE, MAŞINI ŞI DOCUMENTE CĂUTATE LA NIVEL INTERNAŢIONAL, GĂSITE PRIN COOPERARE SCHENGEN

Poliţiştii români şi partenerii de pe teritoriul statelor membre Schengen au depistat, în ultima săptămână, 771 de persoane, 112 autovehicule şi 29 de documente ce făceau obiectul unor semnalări introduse în Sistemul Informatic Schengen. În perioada 21 – 28 septembrie a.c., au fost localizate, pe teritoriul ţării noastre, 477 de […]