Urban Titu. UN FOTBAL SPECTACULOS ÎN PRIMA REPRIZA

A.l.
0 0

sportÎn partida amicală cu C.S. Afumaţi, disputată pe stadionul Orăşenesc din Titu, Urban a făcut o primă repriză bună (scor 2-2) şi o alta modestă (0-1). Scorul final a fost 2-3 (Alexandru Roman – min. 11, Ciocotoiu 50 – Vincene 11, Surugiu 57, Vrabie 94).
Sub aspect tactic, Nicu Croitoru şi-a aşezat echipa, în prima repriză, într-un 4-5-1, cu apărare avansată şi atacuri aşezate. Surprinşi de replica adversarilor, ilfovenii au acţionat cu turaţie medie. Urban Titu a condus cu 1-0 (Alexandru Roman) şi 2-1 (Ciocotoiu), dar a fost egalată de Vincene (1-1) şi Surugiu (57) foarte repede.
în această parte a jocului a asistat la un fotbal spectaculos, plin de viaţă. Urban a arătat extrem de articulată, a avut stăpânire de sine, n-a slăbit ritmul.
Chiar dacă a primit două goluri, Dumitrescu n-a apărat rău. A fost bine protejat de un careu defensiv, Dan, Tudose, Butoi, Albu, care i-au avut ca adversari pe atacanţii Vlada şi Ionică, sprijiniţi de pe benzile laterale de Vincene (pe dreapta) şi Chirilă (pe stânga). Apoi, mijlocaşii centrali Lambă şi T. Calofir au avut mult de furcă cu Piko şi Surugiu.
Atacantul împins, Alexandru Roman, şi mijlocaşul defensiv, Ciocotoiu, le-au făcut mari probleme lui Velicu şi Mogoş şi l-au învins câteodată pe portarul Obretin.
în repriza secundă, jocul a fot confuz şi încâlcit. Atacanţii au găsit cu greu calea spre buturile adverse. în această parte a jocului, Urban, cu Mihăilescu şi Cloşcă în
probe, n-a realizat mai nimic. Nimeni nu s-a încumetat să tragă la poartă. Nimeni n-a avut măcar o sclipire tactică. Nici măcar o scânteie.
Nici echipa din Ilfov (antrenor Vasile Neagu) n-a avut o prestaţie bună. A marcat un gol, prin fundaşul Vrabie (94), care a adus scorul la 2-3, apoi s-a remarcat prin pragmatism. A securizat scorul fără să deseneze trasee tactice. A anihilat firava ofensivă a Urbanului. Cei doi jucători aduşi de la GSA Nucet, T. Calofir şi Dobre, s-au mişcat destul de bine.
Atacantul Săndulescu a revenit după o vacanţă în Spania, dar n-a avut la el gloanţe pentru poarta lui Mihalache.
Miercuri, 17 iulie, Urban Titu va pleca în cantonament la Govora. Dar înainte se va abate la Râmnicu Vâlcea, unde va juca, în Cupa României, cu Hidroelectrica.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Franţa se luptă să rămână o mare putere internaţională

Anul acesta, tradiţionala sărbătoare naţională a Franţei, 14 Iulie, a devenit un pretext de publicitate politică internaţională a guvernului Francois Hollande, ţinând cont de faptul că, după al Doilea Război Mondial şi, mai ales, după cele două dezastre, cel algerian şi cel indochinez, Franţa nu a mai fost vioara întâi, […]