Urban Titu. Ultima speranţă

A.l.

tituÎn ciuda unui final de campionat cu trei victorii: 3-0 cu Rapid Feteşti (în deplasare), 1-0 cu Viitorul Chirnogi (în deplasare), 1-0 cu Juventus Bucureşti (acasă), Urban Titu nu a putut părăsi grupul de trei echipe de pe locul 9 care retrogradează.
Formaţia din Titu a fost devansată de Aerostar Bacău (seria 1, cu 20 p), Viitorul Domneşti (seria a 3-a, cu 19 p) şi Vulturii Lugoj (seria a 4-a, cu 18 p). A terminat pe locul 4, peste Sănătatea Cluj (seria a 5-a, cu 14 p) şi Civitas Făgăraş (seria a 6-a, cu 10 p).
Totuşi, suporterii, oficialii, jucătorii de la Urban Titu mai au o speranţă. S-a depus un memoriu pentru ca echipele care n-au cel puţin trei grupe de juniori angrenate în competiţii să fie penalizate, conform regulamentului, cu nouă puncte.
Miercuri, componenţii Comisiei de Competiţii şi Disciplină vor analiza memoriul depus de Urban Titu şi alte grupări. Preşedintele Gheorghe „Feche” loniţă e încrezător şi susţine că sunt şanse mari ca Urban să rămână pe a treia scenă a fotbalului românesc (Liga a 3-a). Viitorul Chirnogi
n-are centru de copii şi juniori. Are 35 p şi, dacă i s-ar lua 9 puncte, ar rămâne cu 26, ar cădea pe locul 9, iar Urban ar urca pe locul 8 şi n-ar mai avea probleme. Dar să nu ne grăbim cu calculele şi să aşteptăm până miercuri.
Atunci, membrii
Comisiei de Competiţii şi Dispciplină vor decide, iar membrii Comitetului Executiv vor aproba clasamentele finale din toate seriile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ADUNAREA GENERALĂ, REPROGRAMATA

Conform site-ului oficial al Federaţiei Române de Baschet, în sedinţa din 27.05.2013 s-a constatat lipsa cvorumului la Adunare Generală ordinară a FR Baschet, convocată de Biroul Federal. Ţinând cont de acest aspect şi în baza Art. 74, litera b, se reconvoacă Adunarea Generală ordinară a FR Baschet pentru data de […]