Urban Titu N-ARE ATACANŢI

A.l.

sportÎn acest moment, Urban Titu n-are un vârf împins, înalt şi binefăcut care să se bată cu defensivele adverse.
Alexandru Roman a plecat la Chindia Târgovişte, iar despre Ionică nu se mai vorbeşte de mai bine de o jumătate de an de când acesta a plecat la C.S. Afumaţi.
în meciul de Cupă cu Hidroelectrica Râmnicu Vâlcea (scor 0-1), Urban l-a avut în avanposturi pe micuţul Mitrea şi, din minutul 59, pe Săndulescu, jucători de combinaţii care vin în careul advers din spate sau de pe banzile laterale.
De asemenea, Urban n-are un atacant iute şi subtil care să culiseze când pe dreapta, când pe stânga direcţiei de atac a echipei. în asemenea condiţii, jocul ofensiv al Urbanului este temător, lipsit de consistenţă. Fără atacanţi Urban nu este o echipă care să preia iniţiativa, nu este o echipă de ofensivă. Atunci când pleacă spre avanposturi o face previzibil. Nu există ruperi de ritm sau încrucişări.
Prioritatea lui Nicu Croitoru este aducerea la echipă a unui atacant de gura porţii.
Perioada de transferuri este până pe 9 septembrie.
Până acum, la Urban au venit: Dobre, Calofir (GSA Nucet), M. Mihai (Urban 2 Titu), Ivaşcu (reveniţi de la Juventus Bucureşti). Niciunu nu-i atacant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Un deţinut de la Penitenciarul Mărgineni, din comuna dâmboviţeană I.L.Caragiale, a încercat să se omoare

Un deţinut al Penitenciarului Mărgineni, din comuna dâmboviţeană I.L. Caragiale, a încercat să se sinucidă. Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, şi-a provocat mai multe răni în zona gâtului, a braţelor şi a abdomenului, cel mai probabil cu o lamă de ras de unică folosinţă. Bărbatul este condamnat definitiv […]