Urban Titu în eclipsă de formă

A.l.
0 0

tituPentru Urban Titu ultimele şapte etape au fost ca o loterie numai cu numere perdante. A pierdut: 0-2 (acasă)cu F.C.M. Târgo-vişte, 0-4 (deplasare) cu F.C. Păpăuţi, 0-1 (acasă) cu F.C.M. Câmpina, 2-3 (deplasare) cu Avântul Reghin, 0-1 (acasă) cu Conpet Ploieşti, 0-3 (deplasare) cu F.C. Zagon, 2-4 (deplasare) cu S.C.M. Argeş Piteşti.
Vineri, pe echipa din Titu o aşteaptă un meci foarte greu, acasă (pe stadionul Orăşenesc), cu Fortuna Poiana Câmpina.
Formaţia prahovea-nă are în componenţă jucători care au evoluat în Liga întâi (C. Gheorghe), dar şi în Liga a 2-a (Petecan, M. Marin, Antohi, V. Munteanu, Minciună, Zegheru, Chelaru).
De patru etape echipa lui Călin Radu este antrenată de Florin Stăncioiu, Cosmin Păvă-lache şi Bogdan Pârvu. în acest interval n-a cunoscut înfrângerea. A obţinut trei victorii: 3-0 (deplasare) cu F.C.M. Târgovişte, 1-0 (deplasare) cu Civitas Făgăraş, 5-1 (acasă) cu Atletic Bradu şi un egal, 0-0 (acasă), cu Chindia Târgovişte.
Ca s-o dobândeşti pe Fortuna, trebuie să faci marcaj strâns la cele două vârfuri de atac, Antohi (7 goluri) şi Vişan (6 goluri).
„Norocoşii” joacă cu predilecţie pe banda dreaptă, unde Vali Munteanu face legea. Conlucrează bine cu C. Gheorghe.
Dar Fortuna are şi un portar care ermetizează poarta, Zegheru (fost la F.C.M. Târgovişte), un cuplu de fundaşi centrali -Şandru-Marin – sudat, un jucător tehnic Marcio.
De asemenea, jucătorii aduşi de fostul antrenor Laurenţiu Diniţă (a stat cinci etape), Savu, Bere-şoaia, Crăciun şi Damian, s-au integrat bine la Fortuna. Şi-au făcut bine treaba.
La Urban lipsesc Butoi (suspendat) şi I. Dan (accidentat).
Antrenorii Nicu Croitoru şi Vasile „Grecu” Constantin trebuie să găsească soluţiile necesare pentru a ieşi din criză.
Până la sfârşitul sezonului de toamnă (6 decembrie), Urban Titu mai are de jucat cu: Fortuna Poiana Câmpina (acasă), câştigă cu 3-0 (deplasare) cu Civitas Făgăraş, care s-a retras din campionat, Chindia Târgovişte (acasă) şi Atletic Bradu (deplasare).

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Halep e prima, Sorana o urmează! Târgoviştea se poate mândri cu o jucătoare de tenis în primele 25 ale lumii

Sezonul în tenisul mondial s-a încheiat la nivelul marilor competiţii. Într-o ierarhie a româncelor aflate în clasamentul care contează, WTA, Simona Halep conduce, ocupând în momentul de faţă locul 11. Pe poziţia a doua se află târgovişteanca Sorana Cârstea, care a reuşit să încheie 2013 pe o poziţie excelentă, respectiv […]