Urban Titu – Fortuna Poiana Câmpina 1-2 (1-1) Urban a uitat să câştige

A.l.
0 0

sportAu marcat: Ivaşcu (min. 12), respectiv Antohi (30) şi Năstase (70).
Au arbitrat: Cristina Babadac (Alexandria) – Andrei Simonis (Bucureşti), lonuţ Dimache (Slobozia).
Observatori F.R.F.: Constantin Cioacă şi Daniel Sântion (ambii din Bucureşti).
Cartonaşe galbene: Corbu (15), Lică (52) – Vişan (67)
Meciul s-a disputat pe stadionul Orăşenesc . Spectatori 100. Urban: Dumitrescu
– Corbu, Tudose, T. Calofir, Lică, Mirescu – Penescu (79
– Dobre), Albu (77 – Roman), Ivaşcu (cpt.), Ciocotoiu (72 -Săndulescu) – C. Clalofir. Rezerve neutilizate: Mihai -Dan, Drăgan.
Antrenori: Nicu Croitoru şi Vasile „Grecu” Constantin.
Fortuna: Hintaşcu -Petean (46 – Bereşoaie), M. Marin (cpt.), B. Şandru, C. Gheorghe – V. Munteanu (79 – A. Gheorghe), F. Marcio (55 – Minciună), Crosman (65 – Năstase), Damian – Antohi, Vişan. Rezerve neutilizate: Zegheru – M. Mureşean, Chelaru.
Antrenori: Florin Stăncioiu, Cosmin Păvă-lache, Bogdan Pârvu.
Echipa din Titu a ajuns la a opta înfrângere consecutivă. Ultima oară a fost dobândită de Fortuna Poiana Câmpina pe propria arenă (stadionul Orăşenesc). Prahovenii au fost mai activi, mai cu tupeu şi mai ofensivi.
Chiar dacă au pierdut, elevii lui Nicu Croitoru au avut o replică destul de bună. Mai bună ca în celelalte meciuri.
Gazdele au deschis scorul în minutul 12, când Ivaşcu a executat o lovitură liberă din lateral, Marin a deviat balonul, care l-a lovit pe Şandru şi a intrat în poartă, 1-0.
Oaspeţii au ieşit la atac şi ţin jocul în frâu. Antohi, Vişan şi Damian răvăşesc careul advers, în timp ce Marcio Fereira a dirijat elegant acţiunile de atac.
în minutul 30, fundaşul dreapta Petean urcă în atac, centrază precis lui Antohi, care, cu o lovitură precisă de cap, aduce egalarea, 1-1.
Prahovenii rămân în atac şi Vişan (37) a trimis balonul în bara transversală.
După pauză meciul devine încrâncenat. Ambele echipe vor laurii unui rezultat bun.
Mai insistenţi, „Norocoşii” au stat mai mult în jumătatea adversă, exploatând defectele adversarilor.
După ratarea lui Bereşoaie (57), când s-a remarcat portarul Dumitrescu, oaspeţii l-au deschis pe Năstase, care l-a învins pe Dumitrescu, 1-2. Marcatorul golului a revenit pe terenul de joc după o absenţă de o jumătate de an când a fost accidentat.
Până la sfârşitul jocului au fost puţine faze de poartă. Cele mai importante fiind realizate de Ivaşcu (83) şi Vişan (90).
Seria „neagră” de opt meciuri pierdute de Urban Titu va fi întreruptă în runda viitoare, când trupa lui Nicu Croitoru va câştiga, la masa verde, în deplasare, cu Civitas Făgăraş, care s-a retras din campionat.
Jucătorul meciului, Andrei Antohi.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

AU VRUT SĂ PLECE ACASĂ! Conducerea echipei de volei din Piatra Neamţ a fost la un pas să-şi retragă jucătoarele de pe teren

Deranjaţi de modul în care arbitrii Mădălina Sarău şi Lucian Stania (ambii din Constanţa) au judecat unele faze, oficialii echipei de volei feminin VS Unic Piatra Neamţ au fost la un pas de a-şi retrage jucătoarele de pe teren. Moldovenii au contestat vehement modul de arbitraj, dar, în cele din […]