Urban Titu Cantonament de şapte zile la Căciulata

A.l.

sportDupă ce şi-a câştigat dreptul de a evolua în Liga a 3-a în sălile comisiilor de F.R.F., Urban Titu a avut o evoluţie slabă şi în sezonul de toamnă.
La sfârşitul primei părţi a sezonului (tur şi patru etape din retur), echipa din Titu s-a clasat pe locul 10 în clasamentul regulat, cu 12 p, şi pe locul 5, cu 6 p şi -3 la „adevăr”, în clasamentul play-out-ului (locurile 7-12). În această perioadă, Urban a fost ca o echipă foarte modestă, fără suporteri, fără echilibru, fără tupeu, fără rezultate.
Elevii lui Nicu Croitoru şi Vasile „Grecu” Constantin au sperat că toate minusurile proprii pot fi acoperite cu o crustă de noroc.
La un moment dat se vorbea despre adversitatea arbitrilor, dar era un simplu pretext. Formaţia din Titu a jucat orbeşte, jucătorii bâjbâind în căutarea mingiei şi a porţilor de parcă meciul s-ar fi jucat pe întuneric. între etapele 6 şi 15, Urban a suferit nouă înfrângeri. A câştigat doar la „masa verde” cu Civitas Făgăraş, echipă care s-a retras din campionat după terminarea turului.
S-a renunţat, după terminarea primei părţi a campionatului, la patru jucători: Dicu, Tudose, Albu şi Drăgan. în
timpul campionatului a plecat şi Lambă, care avea probleme medicale.
Startul antrenamentelor se va da pe 13 ianuarie, la stadionul Orăşenesc.
între 2 şi 9 februarie, Urban va face un stagiu de pregătire la Căciulata (judeţul Vâlcea) cu 18-19 jucători în lot. Vor mai fi aduşi 4-5 jucători noi pentru întărirea echipei. Pe 15 ianuarie este programată vizita medicală la Bucureşti, la Policlinica sportivilor Vitan.
Până la reluarea campionatului, pe 28 februarie 2014, Urban va disputa în jur de cinci meciuri amicale.
în prima etapă a sezonului de primăvară va juca în deplasare cu Atletic Bradu, care va fi condusă de pe banca tehnică de Rică Neaga, fostul jucător de la F.C. Argeş şi Steaua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Clădirea CJ Dâmboviţa, în viitor, reabilitată şi cu bani europeni

In ultimii 20 de ani, clădirea CJ Dâmboviţa nu a beneficiat de un proiect de consolidare, reabilitare şi modernizare. Anul trecut, din fonduri proprii, intrarea CJ Dâmboviţa a fost modernizată, însă clădirea are nevoie de ample reparaţii curente, inclusiv trebuie lucrări de reabilitare termică a imobilului.  În  bugetul Consiliului Judeţean […]