Urban Titu A pierdut nepermis de multe puncte acasă

A.l.

sportUrban Titu face tot ce e posibil ca să rămână în Liga a 3-a. Preşedintele Gheorghe „Feche” loniţă insistă pe faptul că Victoria Chirnogi din C2 (şi alte formaţii din alte serii) n-a avut echipe de juniori în competiţiile oficiale. Regulamentul prevede, în acest caz, ca aceste echipe să fie penalizate cu nouă puncte.
Dacă ar fi penalizată cu nouă puncte, Victoria Chirnogi ar rămâne cu 27 p, faţă de 31 cât are Urban Titu. în acest fel, formaţia din Chiajna ar fi pe locul nouă, iar cea din Titu, pe opt, şi ar scăpa de retrogradare.
Oficialii de la Urban se vor duce luni, 10 iunie, la Casa Fotbalului ca să rezolve cazul. Va fi greu dar speranţa moare ultima. Cred că este prea târziu, iar memoriile făcute sunt tardive. Echipa din Titu a ajuns în această situaţie datorită rezultatelor mediocre înregistrate pe teren propriu: 0-1 cu Dunărea Călăraşi, 0-1 cu C.S.M. Focşani, 2-2 cu Rapid 2 Bucureşti, 1-1 cu C.S.M. Râmnicu Sărat, 1-1 cu Gloria Buzău, 1-1 cu Rapid Feteşti, 2-2 cu Victoria Chirnogi (în tur), 0-0 cu C.S.M. Râmnicu Sărat, 0-2 cu Viitorul Axintele, 0-1 cu Metaloglobus Bucureşti (în retur).
A pierdut 24 de puncte pe teren propriu: 4 înfrângeri şi 6 egaluri. Este nepermis de mult.
Aceste puncte pierdute pe teren propriu au adus Urban Titu pe loc re-trogradabil (9, cu 31 p).
Este prima sub linie în calsamentul echipelor de pe locul 9, după Aerostar Bacău, Viitorul Domneşti şi Vulturii Lugoj, şi în faţa formaţiilor: Sănătatea Cluj şi Civitas Făgăraş, care merg şi ele în Liga a 4-a.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Liga a 4-a dâmboviţeană; Ultima etapă Partide doar pentru palmares

În ultima rundă a sezonului din acest eşalon se dispută meciuri fără miză. Sunt partide de vacanţă, pentru palmares. Cel mai interesant meci este cel dintre Bradul Moroeni (4, cu 57 p) şi F.C. Aninoasa (3, cu 72 p). Se anunţă o confruntare echilibrată care se poate termina cu orice […]