UPC oferă tinerilor din Târgoviște șansa de a lucra într-o multinatională

UPC și-a extins activitatea de vânzări la nivel național prin deschiderea în Târgoviște a unui call-center de tip telesales. Atmosfera de multinațională a fost adusă în centrul Telesales de la Târgoviște prin decizia UPC de a construi o echipă locală de agenti de vânzări prin telefon. Într-un județ cu o rată a șomajului de peste 7%, UPC reprezintă pentru tinerii din Târgoviște un mediu de lucru sigur și stabil. În prezent, compania angajează la nivel județean un număr de 33 de salariați, din care o treime au vârsta sub 30 de ani.

“Compania a privit cu interes soluția inființării unor centre Telesales în afara Bucureștiului încă din 2013, când l-a deschis pe cel din Slobozia. Am ales orașul Târgoviște pentru potențialul pe care îl oferă în ceea ce privește forța de muncă disponibilă și calificată. Întreg județul Dâmbovița, reprezintă pentru UPC un centru important al activității noastre de extindere, atât în ceea ce privește resursa umană angajată, cât și extinderile infrastructurii de rețea” a declarant Lucian Mățăoanu, Director … UPC România.

UPC a intrat pe piața locală prin achiziția Minisat în 2006 și este astăzi unul dintre principalii jucători de cablu și broadband din România. Pe lângă investițiile în personal și resursa umană, UPC a investit în ultimul an în județ pentru dezvoltarea infrastructurii de rețea peste 1,5 milioane Euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ŞANSE LA UN VIITOR MAI BUN

ŞANSE LA UN VIITOR MAI BUN