Universitatea Valahia are un nou rector,  conf. univ. dr. Ioan Corneliu SĂLIȘTEANU

Date:

Membrii comunității academice din Universitatea ”Valahia” din Târgoviște au votat Programul managerial: „Deschidere-Dinamism-Dezvoltare 2024-2029”. Este vorba despre un plan ambițios al  conf. univ. dr. Ioan Corneliu SĂLIȘTEANU, care vine cu soluții concrete ce vor asigura universității, pentru minim cinci ani, stabilitate și deschidere spre societate.

Noul rector are o misiune extrem de grea. Va trebui să coaguleze echipa din cadrul universității și să răspundă nevoilor din societatea noastră. 

Să nu uităm că universitatea are un rol crucial în coagularea societății și pregătirea tinerilor pentru succes în viață. Pentru a realiza acest lucru, instituțiile de învățământ superior ar trebui să ofere programe educaționale relevante, adaptate la nevoile actuale ale societății și ale pieței muncii. Prin parteneriate cu companii și organizații locale, UVT poate facilita stagii de practică și proiecte de cercetare care să ofere studenților experiență practică și abilitățile necesare pentru a se integra cu succes pe piața muncii.

În plus, universitate va promova diversitatea și incluziunea, va încuraja dialogul intercultural și va oferi sprijin academic și emoțional pentru toți studenții. Prin cultivarea unui mediu de învățare stimulativ și susținerea dezvoltării personale și profesionale a tinerilor, universitatea noastră va juca un rol semnificativ în susținerea economiei și dezvoltării comunității, contribuind astfel la construirea unei societăți mai echitabile și prospere.

Mult succes, noii echipe!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

ȘANSE MINIME PENTRU SORANA CÎRSTEA LA STUTTGART

Zilele trecute a fost efectuată tragerea la sorți pentru...

ARGINT LA CUPA ROMÂNIEI DE BOX PENTRU CS TÂRGOVIȘTE

Performanță remarcabilă atinsă de unul dintre cei mai promițători...

CSM TÂRGOVIȘTE, ZDROBITĂ DE SEPSI SIC SF. GHEORGHE ÎN PRIMUL MECI AL FINALEI MICI

Ultimele câștigătoare ale titlului național din baschetul feminin românesc...