Unităţi de învăţământ din judeţul Dâmboviţa, inaugurate cu prilejul debutului noului an şcolar

0 0

Noul an şcolar a reprezentat pentru localităţile Dragomireşti şi Dragodana, prilej de mare bucurie. Într-o atmosferă de sărbătoare, în fiecare dintre aceste localităţi a fost inaugurată câte o grădiniţă, lăcaşe în care zeci de generaţii vor descoperi tainele educaţiei.
Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, a participat la aceste manifestări, unde a ţinut să transmită mesaje de felicitare pentru autorităţile locale, dar şi succes în noul an şcolar atât elevilor, cât şi cadrelor didactice.
În localitatea Decindeni, comuna Dragomireşti, a fost inaugurat obiectivul de investiţii „Construire Grădiniţă cu program redus”, finanţat prin Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR), în valoare totală 485.564 Euro. Grădiniţa dispune de 4 săli de clasă.
O altă investiţie inaugurată este cea din comuna Dragodana, sat Picior de Munte, realizată din buget local, proiect ce a presupus transformarea unei şcoli în grădiniţă. Valoarea acesteia este de 400.000 lei.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Deschidere Stagiune 2019 -2020 la Teatrul Tony Bulandra

Teatrul Tony Bulandra începe stagiunea 2019 – 2020 în forţă. Conducerea instituţiei a pregătit pentru lunile septembrie – octombrie un program de spectacole cu mare succes la public, toate consacrate, şi nu mai puţin de două premiere de mare impact: ARGONAUTAS şi CERNOZAURII. PROGRAM SPECTACOLE „TONY BULANDRA” Septembrie – Octombrie […]