„Unirea – un ideal, un crez şi o voinţă”, primul eveniment organizat în an centenar de către PNL Dâmboviţa

0 0

In an centenar, PNL Dâmboviţa şi-a propus ca în fiecare lună să organizeze un eveniment legat de un moment istoric. In luna ianuarie, ce putea fi mai frumos decât momentul 24 ianuarie 1859. Astfel, joi seară, 25 ianuarie 2018, Teatrul „Tony Bulandra” din Târgovişte a fost gazda evenimentului „Unirea -un ideal, un crez şi o voinţă”, organizat de Partidul Naţional Liberal Dâmboviţa. Sala Teatrului „Tony Bulandra” din Târgovişte s-a doveit neîncăpătoare . Au fost prezenţi la eveniment numeroşi profesori de istorie şi oameni de cultură, elevul dâmboviţean care a câştigat Olimpiada Naţională de Istorie, Vlad Brebeanu.
Deschiderea oficială s-a făcut cu intonarea imnului naţional. După cum era şi normal, organizatorul evenimentului, preşedintele PNL Dâmboviţa, Marius Caraveţeanu a adresat un mesaj tuturor invitaţilor.
Intr-o atmosferă de înaltă clasă a avut loc evocarea istoriei. Specialişti în istoriei, profesori de istorie : Honoris Moţoc, Tică Dănuţ, Marian Curculescu, Silviu Miloiu, Ovidiu Băsceanu, profesor ul Alexandru Mitru, directorul liceului din Răcari şi nu în ultimul rând elevul dâmboviţean care a câştigat Olimpiada Naţională de Istorie, Vlad Brebeanu, au vorbit despre importanţa zilei de 24 ianuarie 1859 .
Momentele de evocare a istorie au alternat cu momente muzical-artistice susţinute de Felix Goldbach GOLDMUSIC BAND. La final Corala Mitropolitană a interpreta câteva piese din repertoriu.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Aparatură medicală şi dispozitive medicale la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte în anul 2018

Spitalul Judeţean de Urgenţa Târgovişte, în baza solicitărilor făcute de medicii şefi de secţie şi a priorităţilor stabilite de Comitetul Director, a solicitat CJ Dâmboviţa aprobarea pentru achiziţia de active fixe -aparatură medicală şi dispozitive medicale, necesare des-faşurării actului medical, ce vor fi incluse în Lista de investiţii, anexă la […]