Unirea Câmpina Patru victorii în amicale

A.l.
0 0

fotbalMunicipal Târgovişte va sta în etapa inaugurală a returului de campionat (pe 8 martie). Va juca în runda a 2-a, în deplasare, cu Unirea Câmpina (locul 3, cu 19 p). Oficialii prahoveni studiază varianta unui cantonament în Antalya (Turcia).
Sâmbătă, Unirea Câmpina a disputat un meci amical cu Petrolistul Boldeşti, de care a trecut cu un scor de 1-0. Unicul gol al meciului a fost marcat de Adrian Stăncescu. Formaţia din Câmpina a mai jucat, în această iarnă, cu: Concordia 2 Chiajna (scor 4-1), Brebu (6-0), F.C. Băneşti (1-0).
La conducerea tehnică a echipei este Florin Stăncioiu (reconfirmat). Este ajutat de Cosmin Plăvache (secund) şi Marius Pălăceanu (antrenor cu portarii).
Singurul jucător venit este Liuba (F.C. Caransebeş), care a mai lucrat sub conducerea lui Stăncioiu la Tricolorul Breaza, în Liga a 2-a.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Urban Titu Doar 11 jucători din vechea garnitura

Din vechiul lot de jucători (care au evoluat în tur) pentru Urban, au mai rămas să abordeze returul de campionat doar 11 jucători: Dumitrescu, I. Dan, Mirescu, Corbu, Dicu, Albu, Ciocotoiu, Roman, Săndulescu, Butoi, Stoica. Ultimul este accidentat şi nu participă la cantonametul centralizat, din perioada 3-10 februarie, de la […]