Unde ar fi trebuit să ajungă dâmboviţeanul Andrei Ivan

Mihai ROŞOIU
0 0

Andrei Ivan n-a jucat decât 37 de minute între meciuri la FC Krasnodar, după ce a plecat de la CS U Craiova. La aproape două luni şi jumătate după transferul său de trei milioane de euro, agentul lui, Sorin Paraschiv, a arătat cu degetul spre olteni şi a spus, la Digi Sport Special, că fostul său club a insistat ca jucătorul să ajungă la Krasnodar, asta deşi el îşi dorea să plece la Galatasaray.
„Andrei Ivan nu a prins nici lotul. El a vrut Galatasaray, clubul nu a vrut să meargă acolo şi l-a trimis în Rusia. Clubul a spus că ţine foarte mult la el să aibă o ofertă bună. Lau trimis la Krasnodar”, a declarat Sorin Paraschiv la Digi Sport Special. Fostul mijlocaş al Stelei a explicat că, dacă jucătorul s-ar fi regăsit într-o situaţie similară în Turcia, el ar fi avut şansa de a pleca la un alt club european, lucru care nu se poate spune în cazul de faţă.
„Galatasaray e totuşi altceva. Dacă pleci de acolo, poţi să joci oriunde în Europa. Dacă nu joci nici la Krasnodar, nu ştiu unde poţi să pleci, poate doar să revii în Liga 1”, a explicat Paraschiv.
„Eu am adus o ofertă clară de la Galatasaray, dar cei de la club, pentru câteva sute de mii l-au trimis în Rusia şi au zis că vor să-i fie bine băiatului”, a mai spus Paraschiv, ÎN DIRECT la Digi Sport Special.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cartea "Meşteşug, artă, document. Cahlele din Ţara Românească (secolele XIV - XVII)", a fost lansată la Muzeul de Istorie din Târgovişte

Consiliul Judeţean Dâmboviţa, Complexul Naţional Muzeal „Curtea Domnească” Târgovişte şi Editura Cetatea de Scaun au organizat la Muzeul de Istorie, evenimentul de lansare al cărţii „Meşteşug, artă, document. Cahlele din Ţara Românească (secolele XIV – XVII)”, autor: Maria-Venera Rădulescu. Cu ocazia apariţiei, a avut loc o întâlnire cu autoarea, Maria-Venera […]