Unanimitate în CJ Dâmboviţa

0 0

Sedinta CJD 3.06.2013La primele ore ale dimineţii de ieri, CJ Dâmboviţa s-a întrunit în şedinţă extraordinară. Pe ordinea de zi au fost supuse aprobării nouă proiecte de hotărâre. În sală au fost prezenţi 32 de consilieri judeţeni, preşedintele CJ Dâmboviţa şi subprefectul Antonel Jîjîie. Opt din cele nouă proiecte au fost votate cu unanimitate. La primul punct s-a votat proiectul de hotărâre privind aprobarea participării Judeţului Dâmboviţa, prin Consiliul Judeţean Dâmboviţa, în calitate de lider de parteneri-at, în proiectul „Implementare eRegistru agricol la nivelul Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi UAT-urilor partenere”, a indicatorilor tehnico-economici şi a cheltuielilor aferente proiectului. Şi următoarele trei puncte de pe ordinea de zi au fost votate în unanimitate şi au vizat aprobarea participării Judeţului Dâmboviţa, prin Consiliul Judeţean Dâmboviţa în calitate de lider de parteneriat în proiectul „Parteneriat pentru un management instituţional performant”, a indicatorilor tehnico-economici şi a cheltuielilor aferente proiectului, aprobarea participării Judeţului Dâmboviţa, prin Consiliul Judeţean Dâmboviţa în calitate de lider de parteneriat în proiectul „Sistem informatic integrat al aplicaţiilor de registru agricol şi de taxe în format electronic -zona Vest din judeţul Dâmboviţa”, a indicatorilor tehnico-economici şi a cheltuielilor aferente proiectului şi aprobarea participării Judeţului Dâmboviţa, prin Consiliul Judeţean Dâmboviţa în calitate de lider de parteneriat în proiectul „Sistem informatic pentru Registrul Agricol Electronic în judeţul Dâmboviţa – zona Moreni”, a indicatorilor tehnico-economici şi a cheltuielilor aferente proiectului. Consilierii judeţeni au aprobat cu unanimitate de voturi şi proiectul de hotărâre privind aprobarea asocierii/parteneriatului dintre judeţul Dâmboviţa prin Consiliul Judeţean Dâmboviţa, Serviciul Public Judeţean de Turism, Tineret şi Sport Dâmboviţa, Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa şi Şcoala Gimnazială „Coresi” Târgovişte pentru organizarea Proiectului Educativ de Siguranţă Rutieră „Trofeul Coresi”, ediţia a XVI-a. Consiliul Judeţean Dâmboviţa prin Serviciul Public Judeţean de Turism, Tineret şi Sport Dâmboviţa, va sprijini cu suma de 32 de milioane lei vechi Proiectul Educativ de Siguranţă Rutieră „Trofeul Coresi”, ediţia a XVI-a.
Oprea Ilie Vasile Ion, noul director executiv al Camerei Agricole Judeţene Dâmboviţa
La punctul cinci de pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare a CJ Dâmboviţa, consilierii judeţeni au votat cu unanimitate proiectul de hotărâre privind numirea domnului Oprea Ilie Vasile Ion în funcţia publică de conducere de director executiv al Camerei Agricole Judeţene Dâmboviţa. Consiliul Judeţean Dâmboviţa a organizat, în data de 20 mai, concurs Sedinta CJD 3.06.2013pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacante de director executiv al Camerei Agricole Judeţene Dâmboviţa. În urma desfăşurării concursului, domnul Oprea Ilie Vasile Ion a fost declarat admis. Începând cu data de 10 iunie, domnul Oprea Ilie Vasile Ion îşi va lua atribuţiile în funcţiune, beneficiind de un salariu de bază de 3.600 lei lunar şi un spor pentru condiţii vătămătoare de 288 lei lunar.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

VIDEO. Coliziune frontală între un autoturism şi un cimentruc, pe DN 71, la Ulmi

Un autoturism a intrat în coliziune frontală cu un cimentruc. Din accident a rezultat rănirea şoferului din autoturismul care a intrat în cimentruc. Ieri după-amiază, pe DN 71, Târgovişte-Bucureşti, pe raza localităţii Ulmi, a avut loc un grav accident de circulaţie. Cimentrucul circula regulamentar dinspre Târgovişte spre Bucureşti şi, la […]