„Un zâmbet de primăvară”, dăruit de Clubul Elevilor Moreni

Ş.E.

clubul elevilorPrimăvara a fost adusă şi la Moreni, pe acorduri de muzică uşoară, dar şi populară cu talentaţii elevi de la Clubul Elevilor. Cercul de canto, coordonat de profesor Daniela Călineţ a dăruit clipe de sensibilitate, de bucurie şi emoţie, tuturor doamnelor şi domnişoarelor, prezente în sală. Şi micul arist, elevul Antonio Pican, aflat de curând în competiţie la „Next Star” la Antena 1, a evoluat pe scena Sălii de festivităţi a Şcolii Generale Nr. 3 din Moreni. Spectacolul a fost organizat de Clubul Elevilor în colaborare cu Primăria municipiului Moreni, iar intrarea a fost liberă. Repertoriul copiilor a inclus piese diverse, care au omagiat femeia, mama, aceea fiinţă deosebită, caldă şi bună, care înseninează existenţa unei familii. Mamele şi bunicile, prezente în sală, au zâmbit, au fost fericite, dar au vărsat şi o lacrimă, pentru că, micii artişti au oferit clipe muzicale de adâncă emoţie şi sensibilitate, exprimându-şi cu bucurie, dar şi cu profundă recunoştiinţă, sentimentele pentru cele care i-au adus pe lume. Toate acestea nu ar fi fost posibile fără bagheta magică a unui om şi profesor, dăruit total muncii sale, profesor Daniela Călineţ. Ca un adevărat magician, dascălul iscusit a şlefuit talentul unor viitoare talente ale muzicii, precum Cosmina Pupezescu, Teodora Sfinteş, Ioana Nicoleta Zamfir sau Antonio Pican.
Talentul micilor artişti de la Clubul Elevilor Moreni a fost exploatat la maxim, de către dascălii acestei instituţii, profesori Rodica Sandu şi Niculina Rusu. Elevii, aflaţi la cercurile coordonate de către aceşti dascăli, de mediu, respectiv de tehnoredactare, au realizat o expoziţie de mărţişoare şi felicitări de 8 Martie, pe care le-au dăruit doamnelor prezente la spectacolul organizat la Moreni, oferindu-le astfel încă „Un zâmbet de primăvară”, precum titlul frumosului eveniment.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Siguranţă sporită pentru elevii care merg în excursii şi tabere

O veste dulce-amară vine pentru cadrele didactice şi elevi-organizarea de excursii, tabere, expediţii în sistemul de învăţământ la toate nivelele nu se mai poate realiza decât de către coordonatori de grup (profesori, diriginţi) care deţin certificat de prim ajutor. Măsura este introdusă prin Ordinul Ministerului Educaţiei Naţionale nr. 3064/2014, pentru […]