Un tractor cuprins de flăcări pe câmp

Un mare necaz s-a abătut peste primarul comunei dâmboviţeane Morteni. Pompierii argeşeni au intervenit, sâmbătă, 28 decembrie 2019, pentru a stinge un tractor în flăcări. Utilajul a ars în totalitate. În momentul sosirii pompierilor, tractorul ardea puternic. Utilajul agricol aparţinea primarului din comuna dâm-boviţeană Morteni, Ionel Olteanu, şi a luat foc în mijlocul câmpului . Potrivit unei postări pe pagina de socializare a primarului Ionel Olteanu, vehiculul s-a făcut scrum în câmp, în timpul unor lucrări agricole.
Incidentul a avut loc pe un câmp aparţinând administrativ judeţului Argeş. Din fericire, nu au fost victime, însă paguba va fi suportată de proprietar întrucât tractorul nu era asigurat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Accesul rutier pe drumurile judeţene spre zona montană a judeţului Dâmboviţa

Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public referitor la accesul rutier pe drumurile judeţene spre zona montană a judeţului, respectiv Staţiunea turistică de interes naţional Peştera -Padina, Consiliul Judeţean Dâmboviţa a făcut o serie de precizări. Urmare a colaborării dintre Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, […]