Un sfert din suma contractată prin proiecte Regio ajunge în Dâmboviţa

0 0

liviu musatPrin expunerea făcută cu prilejul recentei vizite la obiectivele de investiţii din judeţ, Liviu Muşat, directorul Agenţiei de Dezvoltare Regională Sud Muntenia, a reconfirmat faptul că Dâmboviţa, prin proiectele depuse, a atras cele mai multe fonduri nerambursabile dintre judeţele din regiune. Pentru cele zece domenii majore de investiţii, din Dâmboviţa au fost depuse 120 de proiecte, fiind aprobate şi semnate 91 contracte de finanţare.
Din valoarea totală a contractelor pe regiuni, de 41,5 miliarde de lei, 937,15 milioane, aproape un sfert, reprezintă valoarea contactelor din judeţul nostru.
Cele mai importante proiecte, atât ca valoare, cât şi ca potenţial impact asupra vieţii economice şi sociale, nominalizate şi de directorul Liviu Muşat, sunt Reabilitarea şi modernizarea infrastructurii de utilităţi publice urbane în Târgovişte, Planul integrat de dezvoltare a Municipiului Moreni, Modernizarea şi reabilitarea drumului de centură al municipiului Târgovişte, Reabilitarea şi modernizarea Spitalului Judeţean.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Luni. ELEVII DIN ÎNVĂŢĂMÂNTUL PREŞCOLAR Şl PRIMAR REÎNCEP CURSURILE

Anul şcolar 2013-2014 include 36 săptămâni de şcoală, însumând 176 de zile lucrătoare, cu excepţia claselor terminale din învăţământul liceal, care vor avea doar 33 de săptămâni de cursuri şi a claselor de a VlII-a, cu 35 de săptămâni. Cursurile claselor a Vlll-a se încheie în data de 13 iunie […]