Un sediu nou de bibliotecă în comuna Bucşani

0 0

Comuna Bucşani se mândreşte cu un nou sediu de bibliotecă. Deputatul Claudia Gilia a participat la inaugurarea unui nou sediu de bibliotecă, la Bucşani. Comunitatea a primit un dar nepreţuit din partea administraţiei locale.
Deputatul i-a îndemnat pe copii să citească cât de mult pot, căci nimic nu poate înlocui farmecul istoriilor pe care le descoperă prin intermediul cărţilor. Cărţile sunt cele care îi ajută să-şi dezvolte personalitatea, să se formeze pentru a face faţă unor provocari din ce în ce mai mari în societatea modernă.
Primar Constantin Niţă a înţeles că investiţia în educaţia copiilor este esenţială pentru dezvoltarea comunităţii şi a ţării.
Un gând de mulţumire pentru implicarea şi pasiunea cu care lucrează a fost transmis doamnei bibliotecar, Viluta Dimache.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dâmboviţa, sub cod galben de vant şi ninsori viscolite în zona montană

Toamna schimbă foaia. Temperaturile scăzute se resimt tot mai mult, dimineaţa şi seara, chiar dacă în cursul zilei soarele încearcă să ne încălzească. Veştile de la meteorologi nu sunt tocmai bune. De marţi seară, 23 octombrie, ora 22:00 şi până miercuri, 24 octombrie, ora 22:00, aproape toată ţara, inclusiv judeţul […]