Un ofiţer jandarm, la încheierea mandatului de onoare în instituţia „Oamenilor de arme”

După 30 de ani de carieră militară, un ofiţer, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Mircea cel Bătrân” Dâmboviţa, a trecut în rezervă cu drept la pensie.
Jandarmul în rezervă, colonel Băleanu Constantin, şi-a desfăşurat activitateaîn mai multe domenii, precum ordine publică, pază, management stări excepţionale/ control managerial intern şi resurse umane.
În cadrul activităţii festive dedicate colegului nostru, colonel Matei Viorel, inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa i s-a acordat o diplomă, la încheierea mandatului de onoare, în instituţia „Oamenilor de arme”, pentru devotamentul, profesionalismul, constanţa şi loialitatea manifestate de-a lungul carierei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ISCTR a luat la verificat autovehicule destinate transportului public de persoane de la nivelul judeţului Dâmboviţa

ISCTR a luat la verificat autovehicule destinate transportului public de persoane de la nivelul judeţului Dâmboviţa, încă de la primele ore ale dimineţii de vineri, controale ce au ca scop prevenirea accidentelor rutiere în care sunt implicate autovehicule destinate transportului public de persoane.Un filtru de control a fost instituit chiar […]