UN NOU REZULTAT MARE PENTRU ATLETISMUL DÂMBOVIŢEAN

Mihai ROŞOIU

Atleta Ana Maria Balache continuă să aibă parte de evoluţii tot mai bune în competiţiile oficiale! În acest week-end, marea speranţă a Clubului Sportiv Târgovişte a impresionat din plin la Campionatul Naţional de Atletism U16, desfăşurat la Craiova. La capătul unor evoluţii pe măsură, eleva Desdemonei Banu lonescu a reuşit să cucerească două medalii extrem de importante.
În proba de 100 metri, atleta clubului nostru a devenit vicecampioană a României, după ce acele ceasului s-au oprit la 12.83. Pentru a intra în posesia medaliei de argint, Ana Maria a tras din răsputeri pe întreaga durată a cursei.
În schimb, în proba de 200 metri, sportiva de la CS Târgovişte a obţinut bronzul, după ce a încheiat proba, cu timpul de 26.58. În urma timpilor obţinuţi la Craiova, Ana Maria a realizat Personal Best în ambele probe.
Tot în acest an, dar în luna martie, la Campionatul Naţional lndoor pentru juniori 3 (U16), în sala de atletism din Bacău, Ana Maria Balache a cucerit argintul în proba de 400 metri şi bronzul la 60 de metri.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ARBITRI DÂMBOVIŢENI NEVACCINAŢI, OBLIGAŢI DE PRISĂCARU SĂ SE TESTEZE DIN FONDURI PROPRII

Testarea arbitrilor se face după cum urmează: din 14 în 14 zile, dacă se foloseşte metoda RT-PCR din 7 în 7 zile dacă se folosesc testele rapideAceste teste se vor face la o clinică autorizată (Ex: Sante, Synevo), nu la medicul de familie sau farmacie, iar rezultatul se va prezenta […]