Un nou proiect ce vizează drumul de legătură la DN 71, pentru asigurarea optimizării traficului rutier şi accesibilităţii în zonele urbane ale oraşelor Pucioasa şi Fieni

CJ Dâmboviţa a lansat proiectul ce vizează drumul de legătură la DN 71, pentru asigurarea optimizării traficului rutier şi accesibilităţii în zonele urbane ale oraşelor Pucioasa şi Fieni, dar care va deservi şi comunele Brăneşti, Glodeni, Moţăieni şi Buciumeni.
Preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan a susţinut o conferinţă de presă chiar în teren, în oraşul Pucioasa, unde a prezentat pe larg acest proiect ce are ca scop descongestionarea traficului, reducerea poluării mediului şi micşorarea timpilor petrecuţi în trafic, dar şi sprijinirea în mod real a dezvoltării comunităţilor dâmboviţene, astfel zonele urbane vor deveni atractive pentru posibilii investitori.
În şedinţa CJ Dâmboviţa, de marţi, 25 mai 2021, pe ordinea de zi se află proiectul de hotărâre privind aprobarea documentaţiei tehnico-economice, faza „Studiu de prefezabilitate” pentru obiectivul de investiţii „Drum de legătură la drumul naţional DN 71 pentru asigurarea optimizării traficului rutier şi accesibilităţii în zonele urbane ale oraşelor Pucioasa şi Fieni”. Totodată se va spune aprobării în şedinţa CJ Dâmboviţa, de marţi, 25 mai 2021, şi proiectul de hotărâre privind aprobarea parteneriatului de implementare încheiat între judeţul Dâmboviţa, prin Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi Compania Naţională de administrare a Infrastructurii Rutiere pentru realizarea obiectivului de investiţii „Drum de legătură la drumul naţional DN 71 pentru asigurarea optimizării traficului rutier şi accesibilităţii în zonele urbane ale oraşelor Pucioasa şi Fieni”.
Alături de preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan au fost vicepreşedinţii CJ, Luciana Cristea şi Antonel Jîjîie, administratorul public, Cristian Avanu, consilieri judeţeni, deputatul Carmen Holban, senatorul Titus Corlăţean şi nu în ultimul rând administraţia de la Pucioasa, condusă de primarul Constantin Ana, fiind prezent şi primarul oraşului Fieni, Iulian Tătulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

200 de candele în curtea Bisericii Geartoglu, la împlinirea a 200 de ani de la Revoluţia din 1821

Miercuri, 26 mai, la împlinirea a 200 de ani de la Revoluţia din 1821, autorităţile judeţene şi locale vor participa la pomenirea „Domnului Tudor”, Tudor Vladimirescu (n. 1780, Vladimir, Ţara Românească – d. 28 mai 1821, Târgovişte, Ţara Românească), figură emblematică pentru istoria Ţării Româneşti de la începutul secolului al […]