Un nou exerciţiu „Miercurea Alarmelor”

0 0

Miercuri, 4 martie 2020, în intervalul orar 10:00 – 11:00, vor fi acţionate echipamentele din cadrul sistemului de înştiinţare, avertizare şi alarmare în situaţii de protecţie civilă judeţean.
Prin modul de acţionare a mijloacelor tehnice de alarmare există posibilitatea de a crea disconfort în spaţiul public, motiv pentru care asigurăm opinia publică asupra necesităţii şi utilităţii derulării acestor antrenamente lunare.
În România semnalele de alarmare a populaţiei sunt: -Alarmă la Dezastre (5 sunete a 16 secunde fiecare, cu pauză de 10 secunde între ele) – Prealarmă Aeriană (3 sunete a 32 de secunde fiecare, cu pauză de 12 secunde între ele) – Alarmă Aeriană (15 sunete a 4 secunde fiecare, cu pauză de 4 secunde între ele) – Încetarea Alarmei (un semnal continuu cu

durata de 2 minute).
Exerciţiile sunt destinate testării şi verificării sistemului de alarmare a populaţiei despre iminenţa unui pericol şi, implicit, dezvoltării reacţiei autorităţilor publice şi cetăţenilor în situaţii de protecţie civilă.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Comunitatea din Moroeni are de suferit de pe urma mofturilor liberale de la nivel local

Dacă preşedintele Klaus lohannis este bântuit de dorinţa de a avea un Guvern al său, preşedintele PNL Moroeni, Cristi Marcu este însetat de dorinţa de a avea Munţii săi. Pentru o corectă informare a comunităţii, edilul Laurenţiu Moraru a ieşit într-o conferinţă de presă şi a vorbit pe larg despre […]