UN NOU CAMPION NAŢIONAL DE BOX PENTRU CSM TÂRGOVIŞTE

Mihai ROŞOIU

Secţia de box a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte a obţinut un nou rezultat de excepţie. Andrei Grigore a devenit campionul ţării la categoria +91 de kilograme, o performanţă considerată de antrenorul sportivului, maestrul Nicu Tamaş, drept unul senzaţional.
Şi pentru ca victoria să fie una de colecţie, finala categoriei s-a încheiat înainte de limită, după ce adversarul boxerului nostru a abandonat lupta în repriza a doua.
Medalia de aur şi primul titlu obţinut la tineret a avut o însemnătate aparte pentru că Andrei a ţinut să i-l dedice tatălui său, decedat în urmă cu un an: „Am reuşit! Am doborât toţi adversarii, îi mulţumesc lui Dumnezeu. Am ieşit campion! Tată, sper că te-am făcut mândru. Te iubesc mult chiar dacă nu mai eşti cu mine”, a spus Andrei Grigore după performanţa realizată la ultima ediţie a Campionatului Naţional de Tineret.
Pe parcursul competiţiei, Andrei Grigorei-a învins pe: Robert Marcu (Jiul Rovinari) – sferturi de finală, Alexandru Ivan (CSA Steaua Bucureşti) – semifinale şi Darius Forai (Zalău) – finală.
Tot la Campionatele Naţionale de tineret, un alt sportiv al clubului nostru, Gabriel Puiu, a obţinut medalia de bronz în limitele categoriei 49 de kilograme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

DÂMBOVIŢENII DE LA FCSB, ATACAŢI PE INSTAGRAM

Florin Tănase şi Mihai Bălaşa au avut parte de un start de sezon destul de dificil. Dacă mijlocaşul ofensiv a fost deposedat de banderola de căpitan, Mihai Bălaşa a fost şi el de multe ori ţinta patronului FCSB Gigi Becali. Acum, cei doi au parte de noi critici, pe instagram, […]