UN MĂCEL ÎN 10 MINUTE CSM TÂRGOVIŞTE – SCM CRAIOVA 115 – 37 (30-0, 27-19, 36-8, 22 – 10)

Mihai ROŞOIU

csmTârgoviştea a făcut show şi la al doilea joc susţinut pe teren propriu, chiar dacă în urmă cu o rundă se întorcea învinsă de la Alba lulia. Trupa lui Dan Fleşeriu a fost prima-donna duelului cu naiva echipă a Craiovei, oferind suporterilor un nou spectacol de efect, ce a smuls multe aplauze. Ce-i drept, dâmbovi-ţencele au avut şi şansa ca, până acum, să înfrunte în Polivalentă doar adversare din al doilea pluton, care în mod cert nu vor face altceva decât să fie simpli parteneri de antrenament pentru grupările cu pretenţii. Şi aşa cum e frumos într-o astfel de situaţie, Municipalul a marcat peste 100 de puncte. Britney Jones s-a ocupat cu buna dispoziţie prin sală, lumea s-a simţit bine şi reţeta a continuat să aibă succes. Si ca tacâmul să fie complet, după o asemenea prestaţie, va urma o altă confruntare de foc în care vicecam-pioana va fi nevoită să dea piept cu echipa care în sezonul trecut i-a suflat titlul.
Joi, CSM se deplasează la Arad, iar campioana nu e prea glumeaţă, motiv pentru care fetele lui Dan Fleşeriu trebuie să uite cât mai repede momentul de euforie de sâmbătă seară şi să se pregătească pentru o ciocnire dură de tot.
RECORDUL DIN PRIMUL SFERT
Dincolo de succesul categoric repurtat de CSM, primul set a adus un record în Sala Polivalentă din Târgovişte. Gazdele au câştigat runda cu 30 – 0, rezultat nemaivăzut în istoria baschetului feminin dâm-boviţean de primă ligă.
E greu de descoperit o asemenea diferenţă la zero în întregul baschet feminin mondial, atunci când vorbim despre echipe care activează în întâiul eşalon al ţărilor respective.
A DEBUTAT ANCUŢA
Suporterii târgovişteni au putut vedea, pentru prima oară de la începutul campionatului, echipa favorită în formulă completă. Sâmbătă a jucat şi căpitanul Ancuţa Stoenescu, dar şi Selena Kirberg, care mai jucase şi la Alba lulia, cu o săptămâna mai devreme. Atât Ancuţa, cât şi Selena au fost aplaudate la scenă deschisă de fanii târgovişteni, care au aplaudat şi evoluţia per ansamblu a echipei. Pentru echipa noastră au marcat Ancuţa Stoenescu 16 pct, Andreea Elena Huţanu 11 pct, Britney Cimone Jones 14 pct, Claudia Uşurelu 8 pct, Fanni Sara Hutlassa 12 pct, Jenna Joy Smith 13 pct, Leniţa Shani Sanford 16 pct, Porchia Green 12 pct, Porche Cherrelle Poole 13 pct şi Selena Kirberg
2 pct.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

NE-A TREZIT DINAMO! CSM Târgovişte - Dinamo Bucureşti 0 - 3 (18 - 25, 18 - 25, 20 - 25)

Programată în „prime-time”, partida de volei dintre CSM Târ-govişte şi Dinamo Bucureşti trebuia să fie un meci echilibrat, însă fetele de la Capitală nu au fost de acord, grăbindu-se să prindă mese în restaurantele de lux de pe Dorobanţi. Aşa că au venit repede până la Târgo-vişte, au jucat, au […]