Un jandarm a salvat o tânără bătută de concubin în plină stradă

0 0

Un jandarm dâmboviţean aflat în serviciu la Judecătoria Târgovişte a intervenit pentru a aplana un conflict spontan produs între doi foşti concubini.
Tinerii, însoţiţi de alţi prieteni s-au întâlnit pe bulevardul Unirii din municipiul Târgovişte în imediata vecinătate a instituţiei unde jandarmul îşi îndeplinea atribuţiile de serviciu.

La un moment dat, între cei doi, foşti concubini, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 22 de ani s-a declanşat o altercaţie pe fondul unor discuţii contradictorii. Jandarmul a intervenit prompt şi a aplanat starea conflictuală.
Celor doi tineri le-au fost întocmite actele de sesizare, după care au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipilui Târgovişte pentru continuarea cercetărilor.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Primele două contracte de asociere, aprobate în 2020, au fost semnate la CJ Dâmboviţa

Alte două contracte de asociere cu unităţile administra-tiv-teritoriale Gura Foii şi Potlogi. Cele două contracte vizează proiecte de investiţii în domeniul infrastructurii rutiere, respectiv „Modernizare drum DC 112 în comuna Gura Foii, judeţul Dâmboviţa”, în lungime de 1,988 km, cu o valoare totală de 2.332.685,84 lei, din care finanţarea CJD […]