Un coleg a plecat la ceruri

dutulescu mihai traianA încetat din viaţă un om deosebit şi un profesionist desăvârşit.
Un eveniment tragic a umplut de durere sufletele colegilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa, care au pierdut un camarad de nădejde, cel care a fost Lt. colonel Mihai – Traian DUŢULESCU, comandantul Detaşamentului de Pompieri Pucioasa.
Vineri, 22 iule 2016, acesta a încetat din viaţă în urma unei necruţătoare boli, care l-a luat de lângă familie şi colegi mult prea devreme, la doar 49 de ani.
De-a lungul carierei sale a îndeplinit diverse funcţii, de la inspector de prevenire, la comandant al Detaşamentului de Pompieri Pucioasa, unde şi-a desfăşurat, până în prezent, cea mai mare parte a activităţii, participând la numeroase intervenţii alături de colegii săi, fiind permanent la datorie în nobila misiune pe care o au pompierii.
Va rămâne permanent un model de conduită pentru cei care l-au cunoscut.
A plecat dintre noi spre o lume mai bună, cu liniştea şi împăcarea care l-au caracterizat întotdeauna. Ne vom împăca cu gândul că Dumnezeu a vrut să aibă lângă EL, în ceruri, un suflet de pompier bun şi credincios.
La trecerea în nefiinţă, cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” Dâmboviţa sunt alături de familia îndurerată, aducând un ultim omagiu celui care le-a fost timp de 24 de ani un bun coleg şi prieten – Lt. colonel
Mihai – Traian DUŢULESCU.
Dumnezeu să-l ierte şi să-i dea odihnă veşnică!
COMPARTIMENT INFORMARE
ŞI RELAŢII PUBLICE
AL I.S.U. „BASARAB I” DÂMBOVIŢA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Poliţiştii din Dâmboviţa continuă acţiunile pentru siguranţa pietonilor

Poliţiştii de la rutieră şi ordine publică au continuat să acţioneze pentru prevenirea accidentelor de circulaţie în care sunt implicaţi pietonii angajaţi în traversarea drumurilor publice, precum şi pentru depistarea conducătorilor de autovehicule care nu acordă prioritate pietonilor care traversează regulamentar strada. Astfel, au fost aplicate 85 de sancţiuni contravenţionale […]