Un bărbat, sancţionat contravenţional pentru nerespectarea normelor legale din domeniul operaţiunilor cu autovehicule second-hand

0 0

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Dragomireşti, în colaborare cu reprezentanţi de la Garda Naţională de Mediu-Comisariatul Judeţean Dâmboviţa, au efectuat un control la un bărbat de 26 de ani, din Râncaciov, care deţinea la domiciliu mai multe autovehicule secondhand, de diverse mărci şi modele.
Din primele verificări se pare că bărbatul ar fi achiziţionat autovehiculele, în principal, din Anglia, le-ar fi dezmembrat şi ar fi comercializat diverse piese fără a deţine autorizaţie de mediu în acest scop.
Acesta va fi sancţionat contravenţional de către comisarii de mediu, în conformitate cu prevederile Legii nr. 212/2015 privind modalitatea de gestionare a vehiculelor şi a vehiculelor scoase din uz.
Totodată, va fi dispusă şi măsura complementară a încetării activităţii până la obţinerea avizelor prevăzute de lege. De asemenea, se vor continua verificările pentru a se stabili provenienţa autovehiculelor.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Razie a poliţiştilor de la Târgovişte

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte, sprijiniţi de efective de la secţiile de poliţie din arondare, au acţionat pentru depistarea şi sancţionarea faptelor antisociale. În cadrul raziei, poliţiştii au controlat 16 societăţi comerciale, au legitimat 413 persoane şi au oprit pentru control 279 de autovehicule. Pentru neregulile descoperite, au fost […]