Un bărbat de 49 ani a fost reţinut de poliţişti, pentru săvârşirea infrcţiunilor de violenţă în familie şi distrugere

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 8 Poliţie Rurală Valea Mare au fost sesizaţi de o femeie, cu privire la faptul că a fost alungată din locuinţă, împreună cu copilul, de către concubinul sau.
Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde, la poarta locuinţei, au identificat femeia de 49 de ani, din localitatea Miloşari, şi copilul ei, un minor în vârstă de 6 ani.
Totodată, poliţiştii au procedat la identificarea şi imobilizarea bărbatului reclamat, de 49 de ani, care, pe fondul unui conflict spontan, ar fi agresat partea vătămată şi ar fi incendiat uşa de acces în locuinţă.
Pe numele lui, poliţiştii au emis şi un ordin de protecţie provizoriu prin intermediul căruia a fost dispusă măsura interzicerii apropierii de femeie la mai puţin de 100 metri.
Faţă de bărbat se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie şi distrugere, fapte prevăzute de art. 199 şi art. 253 din Codul Penal.
În urma activităţilor de cercetare penală desfăşurate de poliţişti, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Găeşti, faţă de acesta a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, cel în cauză fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dâmboviţa.
Bănuitul a fost prezentat unităţii de parchet competente pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Peste 16.500 de misiuni desfăşurate de jandarmi în anul 2020

Evaluarea activităţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa (IJJ Dâmboviţa) pentru anul 2020 s-a desfăşurat la sediul Centrului de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri, într-un cadru restrâns impus de contextul epidemiologie.Colonel Matei Viorel, inspector şef al IJJ Dâmboviţa a evidenţiat sintetic reprezentantului din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române (prezent […]