Un bărbat de 33 de ani, din Serdanu, reţinut de poliţiştii din Titu

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Titu au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 33 de ani, din Serdanu, bănuit de comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu, ameninţare şi lovire sau alte violenţe, fapte prevăzute de art. 224, art. 206 şi art. 193 din Codul Penal.
Bărbatul este bănuit că, pe parcursul zilei de 23 martie, ar fi pătruns fără drept în curtea locuinţei fostei concubine, o femeie de 27 de ani, pe care ar fi ameninţat-o şi agresat-o fizic.

Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără a rămâne internată.
Totodată, pe parcursul zilei de ieri, pe lângă măsura reţinerii, împotriva bărbatului a fost emis un ordin de protecţie provizoriu.
În cauză, cercetările continuă sub coordonarea procurorului de caz, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluţie prin unitatea de parchet competentă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ANUNȚ PUBLICITAR privind procedura de închiriere a unui spațiu pentru utilizarea ca sediu al Serviciului de Probaţiune Dâmbovița

Direcţia Națională de Probaţiune, cu sediul în București, str. Apolodor, nr. 17, sector 5, demarează procedura de închiriere a unui spațiu pentru utilizarea ca sediu al Serviciului de Probaţiune Dâmbovița.  Documentația de atribuire aferentă contractului de închiriere, este pusă la dispoziția persoanelor interesate de către Direcţia Economică –Compartimentul Achizitii Publice din […]