Un bărbat de 28 de ani, cercetat de polifişti, după ce a fost prins fără permis şi drogat

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 28 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa unor substanţe psihoactive, fapte prevăzute de art. 335 şi art. 336 din Codul Penal.
Bărbatul este bănuit că, la data de 13 iunie a.c., ar fi condus un autoturism, pe raza municipiului Târgovişte, şi nu ar fi acordat prioritate de trecere unui alt autovehicul, intrând în coliziune cu acesta.
în urma producerii evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.
Totodată, în urma verificarilor efectuate, poliţiştii au constat că cel în cauza nu deţine permis de conducere şi că s-ar fi aflat sub influenţa unor substanţe psihoactive.
Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte, faţă de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Elevii din Răzvad au primit tablete cumpărate din fondurile Primăriei

O nouă iniţiativă lăudabilă în comuna Răzvad. Astăzi, 316 tablete au ajuns la toţi şcolarii din Răzvad şi asta datorită iniţiativei luată de administraţia locală condusă de primarul Emanuel Spătaru.Investiţia în educaţie este cea mai eficientă investiţie din lume şi asigură egalitatea de şanse a tuturor copiilor la învăţarea continuă. […]