UN ANGAJAT AL CLUBULUI DINAMO A FOST DEPISTAT CU COVID-19

Mihai ROŞOIU
0 0

Unul dintre angajaţii clubului de fotbal Dinamo a fost testat pozitiv la COVID-19. Anunţul a fost făcut de secretarul general al LPF, Justin Ştefan. Există posibilitatea amânării partidei cu ChindiaTârgovişte, dacă ancheta epidemiologică a DSP nu va fi finalizată până la ora meciului, a precizat el, potrivit Agerpres.
„Nu mă lasă legea să spun despre ce persoană e vorba, dar avem confirmare telefonică de la Dinamo că există un caz pozitiv în cadrul personalului clubului. Trebuie stabilit dacă a intrat în contact cu jucătorii în cadrul anchetei epidemiologice. Din câte ştiu nu au anunţat dacă a intrat sau nu în contact cu jucătorii, dar nu ne putem lua după spusele unuia sau altuia. Singurii care pot stabili dacă persoana infectată a intrat sau nu cu jucătorii sau membrii staff-ului sunt cei de la Direcţia de Sănătate Publică în cadrul anchetei epidemiologice”, a spus Ştefan.
Oficialul LPF a precizat că în cazul în care ancheta epidemio-logică nu va stabili cu exactitate dacă sunt persoane din cadrul echipei care au intrat în contact cu cel infectat, meciul Dinamo -Chindia Târgovişte, programat sâmbătă, ar putea fi amânat.
„Dacă nu se finalizează ancheta epidemiologică, da. Va începe cât de repede. Orice echipă are obligaţia ca în cazul în care a fost depistat un caz pozitiv să informeze Direcţia de Sănătate Publică, se stabilesc persoanele care au intrat în contact cu cel depistat pozitiv iar persoanele respective sunt izolate timp de 14 zile, conform temeiului legal”, a mai spus Justin Ştefan.
Partida Dinamo – Chindia Târgovişte, din cadrul etapei a 3-a a play-out-ului Ligii I, este programată sâmbătă, de la ora 20.00 pe arena din Şoseaua Ştefan cel Mare.
Ediţia 2019-2020 a Ligii I la fotbal, întreruptă la 12 martie din cauza pandemiei de coron-avirus, se va relua începând cu 12 iunie, primul meci programat fiind Universitatea Craiova – FC Botoşani (vineri, ora 20:00, etapa a 3-a a play-off-ului).

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

LE-AU DAT PLANURILE PESTE CAP

Antrenorul Chindiei Târgovişte, Viorel Moldovan, susţine că apariţia cazului de coronavirus de la Dinamo dă peste cap programul echipei, în încercarea de a se salva de la retrogradare.Dinamo şi ChindiaTârgovişte ar fi trebuit să se întâlnească sâmbătă, de la 20:00, în direct la Telekom Sport, dar partida e în pericol […]