Umanitatea și solidaritatea este singura politică a acestor zile. Donații substanțiale făcute de liberali pentru refugiații din Ucraina cotropită de ruși

1 0

La începutul săptămânii, Partidul Național Liberal Filiala Dâmbovița a anunțat organizarea unei acțiuni  interne pentru sprijinirea efortului umanitar de ajutorare a refugiaţilor din Ucraina care ajung pe teritoriul României.
S-a făcut apel la fiecare organizație locală PNL , pentru strângerea de alimente și dulciuri neperisabile, produse de igienă și sanitare iar rezultatele n-au întârziat. O cantitate substanțială de alimente greu perisabile- conserve, zahăr, ulei, dulciuri, biscuiți, produse de igienă, apă și sucuri, pături, articole medicale și de îmbrăcăminte dar  și alte bunuri, a fost colectată din donațiile filialelor locale ale PNL Dâmbovița și va ajunge la Filiala de Cruce Roșie Dâmbovița, pentru a fi transportată și distribuită refugiaților. La finalul acestei prime acțiuni umanitare de la izbucnirea războiului, liberalii au ținut să sublinieze că aici nu este vorba de politică ci numai de omenie și solidaritate cu niște oameni aflați la mare necaz.

Dan Alexandru Tică, prim-vicepreședinte PNL Târgoviște: “În primul rând vreau să vă mulțumesc pentru că ați răspuns invitației noastre. Așa cum am transmis anterior, Partidul Național Liberal Dâmbovița a organizat o colectă internă pentru sprijinirea efortului umanitar de ajutorare a refugiaţilor din Ucraina care ajung pe teritoriul României.  Fiecare organizație locală s-a mobilizat pentru strângerea de alimente greu perisabile, produse nealimentare, produse medicale și articole de îmbrăcăminte. Am beneficiat de sprijinul și contribuția fiecărui coleg liberal din teritoriu, motiv pentru care le mulțumim pe această cale. Fiecare dintre noi am dat dovada de solidaritate, oferind în primul rând un exemplu de omenie. Totodată vreau să le mulțumesc tuturor târgoviștenilor care au venit la sediul nostru, aici unde a fost stabilit și punctul central de colectare.

Vreau să subliniez că acțiunea noastră nu are scopul de a epata, ci se dorește a fi un îndemn către cei care pot și vor să întindă o mână de ajutor în aceste momente de cumpănă pentru vecinii noștri. Precizăm că toate donațiile au fost sortate și vor fi transportate în această după amiază către CRUCEA ROȘIE DÂMBOVIȚA, care le va direcționa în mod cert acolo unde este nevoie fiind într-o colaborare permanentă cu autoritățile statului.

Am prelungit colecta pentru că a existat o mobilizare importantă în teritoriu și ne-am dorit să oferim tuturor celor care își doresc să ajute șansa să aducă donațiile către punctul nostru de colectare. Precizez, de asemenea, că vom continua acțiunea și în zilele următoare. Orice gest de sprijin este binevenit.

Am spus-o si o repet – ne înclinăm în fața tuturor târgoviștenilor, dâmbovițenilor, românilor care nu rămân nepăsători! Zilele acestea nu este nimic despre politic, despre tabere și orgolii, ci doar despre omenie.

 Vă mulțumesc !

 Teodora Tudor: ”În calitate de Președinte al Tineretului Național Liberal Târgoviște, vreau și eu ca pe această cale să mulțumesc tinerilor liberali, care s-au mobilizat exemplar și au ajutat cu donații, logistică, au dat o mână de ajutor la sortarea si colectarea donațiilor.

  Astfel de acțiuni sunt un bun prilej pentru a construi punți între generații și între națiuni. Seniorii și tinerii liberali și-au dat mana în această campanie umanitară și vom continua să facem echipă pentru a sprijini semenii afectați de drama războiului.”

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cutremur la vârful Inspectoratului Școlar Dâmbovița. Au demisionat inspectorul școlar general, Cătălina Homeghiu, și unul dintre adjuncți!

Surse din cadrul ISJ Dâmbovița ne-au confirmat că prof. Cătălina Homeghiu a demisionat din funcția de inspector școlar general. În mod similar ar fi procedat și unul dintre inspectorii școlari general adjuncți, respectiv Laurenția Arjan. A rămas pe poziție în schimb inspectorul școlar general-adjunct Alexandru Mitru. Toți trei au fost […]