ULTIMUL BAL! Chindia Târgovişte – Unirea Slobozia Astzăi, ora 18:00, stadion Eugen Popescu Intrarea liberă

Mihai ROŞOIU
0 0

chindiaUltima etapă şi cântecul de lebădă pentru actuala echipă a Târgoviştei. Cel mai probabil, după disputarea meciului cu Slobozia, mulţi dintre jucătorii actuali ai Chindiei vor pleca încotro vor vedea cu ochii, lăsând calea liberă spre noi performanţe celor care aşteaptă de ceva vreme să se instaleze la conducerea clubului din strada Justiţiei. Cu siguranţă din noul proiect nu va mai face parte Gică Popescu, actualul preşedinte onorific al divizionarei B dâm-boviţene urmând să-şi anunţe retragerea după jocul de la jumătatea acestei săptămâni. După finalul sezonului va pleca şi vicepreşedintele Ciprian Prisăcaru, care a declarat deja că nu se poate coborî într-atât încât să lucreze cu „indivizi care au atacat virulent tot ce a însemnat sport de performanţă în oraşul Târgovişte”. Nici Mihai Trifan nu poate continua cu actuala formulă a Adunării Generale a Asociaţiilor deasupra lui. Actualul preşedinte executiv îşi va pierde orice sprijin din partea autorităţilor şi va fi victimă sigură dacă va alege să rămână în fruntea clubului dâmboviţean. In aceste condiţii, noii reprezentanţi în AGA, numiţi pe criterii valorice, vor putea stabili strategia şi vor întocmi un proiect viabil în care se vor regăsi exclusiv fotbalişti dâmboviţeni, care vor obţine rezultate infinit mai bune decât actuala echipă a Chindiei.
După ani întregi în care s-au aflat în comoda postură de a critica tot ce mişcă, anumiţi reprezentanţi ai instituţiilor care sprijină Chindia au şansa de a-şi demonstra capacitatea managerială şi de a transforma formaţia dâmboviţeană într-o forţă a ligii secunde.
Vestea bună este că aseară şansele Chindiei de a continua în Liga a Il-a sunt foarte mari după ce site-urile oficiale ale federaţiei şi CCA nu au postat nicio informaţie despre meciul programat la Galaţi între Dunărea şi Sportul Studenţesc. In aceste condiţii, din seria întâi vor retrograda Dinamo II şi Sportul, ceea ce transformă meciul dintre Chindia şi Slobozia într-un joc de antrenament pentru cele două combatante.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CS MUNICIPAL TÂRGOVIŞTE A CÂŞTIGAT CUPA BUCOVINEI

Un nou weekend şi o nouă deplasare pentru sportivii radio orien-tarişti de la CS Municipal Târgovişte. De această dată competiţia a fost de nivel naţional şi s-a desfăşurat la Câmpulung Moldovenesc. „Cupa Bucovinei” este o competiţie ce se desfăşoară anual şi este câştigată pentru a doua oară de CS Municipal […]