Ultimul act al Cupei României – faza judeţeană. Se vor duela Flacăra Moreni şi Recolta Gura Şuţii

A.l.
0 0

flacara moreniÎnvingând-o cu 2-1 (Radu 14 şi 73 – din 11 m, respectiv Ciprian Stănces-cu) pe PAS Pucioasa la Nucet, Recolta Gura Şuţii a obţinut dreptul de a disputa finala Cupei României -Faza judeţeană.
Va da piept cu deţinătoarea trofeului şi liderul Ligii a 4-a, Flacăra Moreni, care a eliminat-o pe Gloria Corneşti, scor 2-0. Meciul a avut loc pe stadionul Toma Panţu – Petrolul.
Ultimul act va avea loc sâmbătă, 11 iunie, la Aninoasa (stadionul Comunal) sau Titu (stadionul Orăşenesc).
În stagiunea trecută, Flacăra Moreni a învins-o în finală, cu 7-0, pe Atletic Fieni, pe stadionul Eugen Popescu. A mai trecut de F.C.M. Târgovişte, Viitorul Domneşti, Concordia 2 Chiajna, S.C.M. Argeş Piteşti fiind eliminată de echipa de Liga a 2-a, C.S. Mioveni. Toate meciurile au avut loc la Moreni. Loturile de jucători: Recolta Gura Şuţii: Curi-man, V. Niculae – Cl. Stan, I. Radu, Ghe. Dragne, M. Dragne, Călin, Petruţiu, Rotaru, Olteanu, C. Ion, A. Stoica, Manea, Pârvu, A. Niculae, Cojocaru. Antrenor: Victor Niculae, preşedinte: Titel Dinu. Flacăra Moreni: Panaite, Holcu – Mocanu, D. Matei, A. Pârvu, Tronaru, Drăgan, L. Plăcintă, M. Plăcintă, V. Preda, Guţă, Iliescu, G. Preda, Dragomir, Cârnaru, Huţuşoru, Andrei, Pala-mariu, Timofte, Acasandrei, A. Negrea.
Antrenori: Gabriel Paras-chiv, Vasile Petre, George Preda.
În campionat, Flacăra a învins cu 3-0, iar un meci s-a terminat la egalitate, 1-1. La acest ultim meci a fost mare scandal.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Indisciplina pietonală poate costa viaţa

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Titu au fost sesizaţi că, pe raza localităţii Potlogi, s-a produs un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane. Din cercetări a reieşit că un conducător auto de 61 de ani, din Bucureşti, în timp ce se deplasa pe DJ 711 D, a acroşat şi […]