TURNEU DE VOLEI LA TÂRGOVIŞTE

Mihai ROŞOIU

La sfârşitul acestei săptămâni, Sala „loan Valerian” din Târgovişte va găzdui un nou turneu de volei feminin contând pentru Divizia A1. Partidele ce se vor disputa în perioada 22-24 ianuarie 2021, vor conta pentru primul turneu al returului întrecerii interne. La competiţia din weekend vor fi prezente trei echipe: CSU NTT Data Cluj Napoca, CSO Voluntari 2005 şi CS Municipal Târgovişte.
Programul jocurilor din Sala „loan Valerian” este următorul:

  • Vineri, 22 ianuarie 2020, ora 17:00 – CS Municipal Târgovişte – CSU NTT Data Cluj Napoca
  • Sâmbătă, 23 ianuarie 2020, ora 17:00 -CSO Voluntari 2005 – CSU NTT Data Cluj Napoca
  • Duminică, 24 ianuarie 2020, ora 17:00 -CS Municipal Târgovişte – CSO Voluntari
    2005
    Toate meciurile turneului de la Târgovişte vor fi transmise live, în format video, pe pagina de Facebook a clubului nostru: https://www.facebook.com/csmtargovisteofficial
  • Acreditări de presă
  • Clubul Sportiv Municipal Târgovişte anunţă startul procesului de acreditare pentru jurnaliştii care doresc să asiste la cele trei meciuri de volei feminin programate în perioada 22-24 ianuarie 2021, în Sala „loan Valerian” din Târgovişte. Partidele vor conta pentru Divizia A1 de volei feminin, sezonul 20202021.

lnstituţiile media care doresc să se acrediteze sunt rugate să trimită solicitările nominale însoţite de adresa de mail a jurnaliştilor la adresa csm_targoviste@yahoo.com, până la data de 21 ianuarie 2021, ora 18:00.
Solicitările vor conţine numele şi prenumele jurnaliştilor şi instituţiile media pe care le reprezintă.
Solicitările vor fi aprobate în limita locurilor disponibile, iar cererile sosite după termenul menţionat mai sus nu vor putea fi luate în calcul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PRISĂCARU l-A LUAT LOCUL DEFUNCTULUI EMIL TUDOR LA AJF

Ciprian Prisăcaru, director al Complexului Turistic şi de Nataţie Târgovişte, este noul preşedinte ales al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Dâmboviţa. Acesta a câştigat cu 71 de voturi, spre deosebire de cele 33 ale unicului contracandidat lonuţ lugulescu.Având în vedere restricţiile autorităţilor, alegerile au avut loc în Parcul Chindia, la Teatrul […]