Published On: joi, ian. 17th, 2019

Turişti israelieni, ajutaţi de jandarmii montani de la Postul Zănoaga

nichiduta.ro

Jandarmii montani de la Postul Zănoaga au intervenit în sprijinul unor turişti israelieni aflaţi în dificultate în Munţii Bucegi. Familia, formată din doi adulţi cu vârsta între 40 şi 45 de ani şi un copil minor în vârstă de 8 ani, se deplasa pe DJ 714 Moroeni-Padina şi intenţiona să ajungă la un loc de cazare din zona Peştera. La un moment dat, în zona „Bolboci”, din cauza unei erori de GPS au fost direcţionaţi cu autovehiculul pe un drum forestier, unde au rămas înzăpeziţi. Ajunşi în zonă, jandarmii montani au constat faptul că turiştii străini se aflau în afara oricărui pericol. Au intervenit prompt pentru sprijinirea acestora, le-au deblocat autovehicul din zăpadă şi iau însoţit pentru a ajunge în siguranţă la Peştera, în prezent aflându-se în afara oricărui pericol.
Turiştii aflaţi în dificultate în diferite zone din Munţii Bucegi pot apela cu încredere numerele de telefon 0749.058037 / 0749.034639 sau numărul unic de urgenţă „112” pentru a solicita sprijinul jandarmilor montani.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro