Turism: În 2016, obiectivele turistice din judeţ au avut cu 10% mai mulţi vizitatori

0 0

Date preliminare privind activitatea de turism în Dâmboviţa, centralizate după primele 11 luni ale anului trecut, scot în evidenţă o creştere cu 10% a numărului de vizitatori.
Astfel, în structurile de primire cu funcţiuni de cazare turistică au fost înregistrate în intervalul amintit 90.000 de sosiri, cu 8.230 mai multe faţă de 2015. A crescut şi numărul înnoptărilor, cu 2,1%, iar ponderea turiştilor străini a fost de aproximativ
7%.
Dintre cei 6.500 de turişti străini care au vizitat judeţul Dâmboviţa, peste 80% sunt cetăţeni ai unor state din Uniunea Europeană.
Indicele mediu de ocupare netă a locurilor de cazare a fost de 22,9%, valori mai ridicate, respectiv 36,5%, fiind înregistrate la hoteluri.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

De-acum, salariaţii îşi pot deduce abonamentele de sănătate din sistemul privat

Salariaţii care au încheiat abonamente medicale în sistemul privat de sănătate îşi pot deduce de astăzi, în anumite condiţii, această cheltuială, ceea ce se va traduce prin încasarea unui salariu net ceva mai mare, la final de lună. Cetăţenii sunt încurajaţi să îşi facă abonamente de sănătate în sistemul medical […]